merhaba
huri$ Üye halil09' Alıntı: günaydın abla hoşgeldin nasılsın Genişletmek için tıkla ... oyy halilim iyiymm sagolasin canim sen naptin nasilsin tacini kaptirmami$sin
halil09' Alıntı: günaydın abla hoşgeldin nasılsın Genişletmek için tıkla ... oyy halilim iyiymm sagolasin canim sen naptin nasilsin tacini kaptirmami$sin
Praetor Emekli Yönetici Hayırdır? Bir sorun yok umarım?.. Benim işler yoğun her zamanki gibi. Öğle arasını uzattım biraz, zaten geç açılıyor
Hayırdır? Bir sorun yok umarım?.. Benim işler yoğun her zamanki gibi. Öğle arasını uzattım biraz, zaten geç açılıyor
Revengeful Emekli Yönetici Sınavdan geldim biraz yorgunum Artık siteyi sömürmemeye karar verdim. Konu paylaşmaya başladım --------------- Ekleme --------------- Babamın zoruyla saçlarımıda kestirmek zorunda kaldım yaw 4,5 aydır uzatıyordum
Sınavdan geldim biraz yorgunum Artık siteyi sömürmemeye karar verdim. Konu paylaşmaya başladım --------------- Ekleme --------------- Babamın zoruyla saçlarımıda kestirmek zorunda kaldım yaw 4,5 aydır uzatıyordum
Perfect! Üye huri$' Alıntı: oyy halilim iyiymm sagolasin canim sen naptin nasilsin tacini kaptirmami$sin Genişletmek için tıkla ... öyle oldu aldılar zorla
huri$' Alıntı: oyy halilim iyiymm sagolasin canim sen naptin nasilsin tacini kaptirmami$sin Genişletmek için tıkla ... öyle oldu aldılar zorla