az yavaş ya bana mı dedin :d::d:
Burak Üye nadir abi benim tarih edebiyat,dil anlatım vs.sözel derslerim hep 5 sayısaldanda her sene kurtarma sınavına giriyom
nadir abi benim tarih edebiyat,dil anlatım vs.sözel derslerim hep 5 sayısaldanda her sene kurtarma sınavına giriyom
Nadir Emekli Yönetici Konu Sahibi matematiğe çalış o zaman.bu arada okulların açılmasına az kaldı artık hazırlayın kendinizi yavaş yavaş.
matematiğe çalış o zaman.bu arada okulların açılmasına az kaldı artık hazırlayın kendinizi yavaş yavaş.
Burak Üye valla bölümüm bile matematik ile ilgili bilişim teknolojileri --------------- Ekleme --------------- nadir abi türk ve dünya tarihine o kadar konu açtım kimse bakmıyor
valla bölümüm bile matematik ile ilgili bilişim teknolojileri --------------- Ekleme --------------- nadir abi türk ve dünya tarihine o kadar konu açtım kimse bakmıyor
OğuzcanAbi Üye naber burak seni tekrar tebrk ederim bayaa hizlisin --------------- Ekleme --------------- mert senin tel iyi ben burda can cekisiorum mesaj yazcam die --------------- Ekleme --------------- en sonunda eklentimi aldim cepde yapmak biraz zor
naber burak seni tekrar tebrk ederim bayaa hizlisin --------------- Ekleme --------------- mert senin tel iyi ben burda can cekisiorum mesaj yazcam die --------------- Ekleme --------------- en sonunda eklentimi aldim cepde yapmak biraz zor