Gönüldaşların Mekanı..

Sponsorlu Bağlantılar

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Yok vallahi ben prensipleri olan bir içiciyim. 1. Yalnız içmem, illa ortam olacak. 2. Dert-keder yüzünden içmem. Içiyorsam mutluyum demektir, mutsuz isem asla içmem. 3. Alkolden sarhoş olman. Yani keyifli olacağım, ortam olacak, içtiğimi anlayacağım, rezillik yaratmayacağım. O bakımdan al Erol'u da gel... Ondan sonra demlenmek ne kelime!
Eyvallah beni onure ettin Ata, Saygılar gönüldesin kardeşim
Şu mortal kombata bitiyom yaw telefonu 5+1 e bagladım yıkılıyor ortalık sağol İsa:sarıl:
:kop: abi sizin komşu yokmu yanda karşıda arkada :ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Şu mortal kombata bitiyom yaw telefonu 5+1 e bagladım yıkılıyor ortalık sağol İsa:sarıl:
Ohaaa!..
Yani... Kusura bakma abi ama başka bir söz bulamadım yahu. Telefonu 5+1'e bağlamak. Pes! Hacı sen telefonla seyahat da edebiliyor musun? Mesela uç gel bir Istanbul'a tanışak?

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Evde kimse yok yanlızım komşular dayanır kapıya birazdan:D

EroL

EroL

Emekli Yönetici
vuralım abi :bira:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Ohaaa!..
Yani... Kusura bakma abi ama başka bir söz bulamadım yahu. Telefonu 5+1'e bağlamak. Pes! Hacı sen telefonla seyahat da edebiliyor musun? Mesela uç gel bir Istanbul'a tanışak?
bak bi o kaldı halen uçan halı olarak kullanmayı öğrenemedim:ehe formatmı atsak acaba:D

--------------- Ekleme ---------------

:bira:

EroL

EroL

Emekli Yönetici
:D kardeşim :ehe sen beni yanlış anladın. :D ne güldüm yaa yorugunsun galiba hacı,
Diyorumki adam gibi sapıtmadan içenler olarak isayla beni gösterdin diye, sana teşekkür ederim kendi adıma, beni onurlandırdın :D

benimde felsefem var Ata :
Buldummu götür :ehe dertli dertsiz , sıcak soğuk farketmez, yağmurda güneşte hiç farketmez. Bünye istediğinde o dakka tüketeceksin :D Adanada olsam isayla oturur içerim ama gurbetteyim dişime göre adam yok :D mecbur tek tabanca takılacaz

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
:bira: vur Erol :bira:

EroL

EroL

Emekli Yönetici
:bira: vuralım abi fondip

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Oh beee sonunda eve geldim...

Eyvallah o zaman Erol'um. Bir yanlış anlaşmaca olmuş... Vuralım kadehleri... Bende Lipton Ice Tea'nın mangolusu var, biz de bununla kafa yapıyoruz artık, ne yapalım...

minoo

minoo

Üye
selaaam

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Atacım şimdi şöyle hacının tv kablosu var 3 çıkışlı 2 si ses biri görùntü şimdi ben ses çıkışlarını ses sistemıne diğerini tv ye bağlıyorum:D siz beni 2.6 lcd ekrandan bize bakıyo zannediyosunuz oysaki 72 ekrandan bakıyorum size siz ise küçücuk monitörle:ehe :d:

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Büyüksün Abi :D

HOşgeldin minoş

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Aleyküm Selam Pınar:D

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici

kantırdayım üleeeeeeeeennnn!!!!!!!!!!

EroL

EroL

Emekli Yönetici
neeeeyyy :| sen nasıl girdinki ona ?

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
arkadaşLar iyi geceLer ..

Mehmet Ata EroL İsa Pınar Nur Sahra :bye2:

s@hr@

s@hr@

Üye
gidiyormusun :hmmmiyi geceler:bye2:

EroL

EroL

Emekli Yönetici
iyi uykular güven abi

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Arkadaş eski camlar bardak olmuş yahu!..
Hoş benim sistem de bağlantı da çok kötü ama millet aşmış bea... Vurduk gene birkaç kişi...

Enes'e teşekkürler sXe 9.0'ı bana bildirdiği için.
Süper oldu...

Üst Alt