Yahu millet geç kaldık kusura bakmayın selamün aleyküm kaldı mı kımseler
EroL Emekli Yönetici sen gelene kadar biz kafayı bulduk isa mehmet abiyi bilmemde ben son demlerdeyim
' KalendeR ' Üye Ulen 2 tane arkadaşın mekanında attım 2 de buraya getırdım vardır bırılerı dıye hep tavuk gıbı uyumuşlar hee.. Neyse başka zaman artıkın
Ulen 2 tane arkadaşın mekanında attım 2 de buraya getırdım vardır bırılerı dıye hep tavuk gıbı uyumuşlar hee.. Neyse başka zaman artıkın
Praetor Emekli Yönetici Mehmet' Alıntı: Atacım şimdi şöyle hacının tv kablosu var 3 çıkışlı 2 si ses biri görùntü Genişletmek için tıkla ... Hacı burada beni kaybettin kusura bakma... Seninki hacı değil çok amaçlı isviçre çakısıymış mübarek... İsa - Erol, bir ara kantır yapak!..
Mehmet' Alıntı: Atacım şimdi şöyle hacının tv kablosu var 3 çıkışlı 2 si ses biri görùntü Genişletmek için tıkla ... Hacı burada beni kaybettin kusura bakma... Seninki hacı değil çok amaçlı isviçre çakısıymış mübarek... İsa - Erol, bir ara kantır yapak!..
' KalendeR ' Üye Praetor' Alıntı: Hacı burada beni kaybettin kusura bakma... Seninki hacı değil çok amaçlı isviçre çakısıymış mübarek... İsa - Erol, bir ara kantır yapak!.. Genişletmek için tıkla ... Hacı sxe son sürümü çok kasıyor benım pc cok dandıg, ama bu halımle de yerım adamı
Praetor' Alıntı: Hacı burada beni kaybettin kusura bakma... Seninki hacı değil çok amaçlı isviçre çakısıymış mübarek... İsa - Erol, bir ara kantır yapak!.. Genişletmek için tıkla ... Hacı sxe son sürümü çok kasıyor benım pc cok dandıg, ama bu halımle de yerım adamı
Praetor Emekli Yönetici En dandik pc benim pc hacı... 512 MB ile vista çalıştırıyorum ben. Hemi de işlemci çeyrek çekirdekli celeron... Demek sXe'den dolayı o kadar kasıyor... Ben de dedim ne iş bu kare kare ilerliyoruz...
En dandik pc benim pc hacı... 512 MB ile vista çalıştırıyorum ben. Hemi de işlemci çeyrek çekirdekli celeron... Demek sXe'den dolayı o kadar kasıyor... Ben de dedim ne iş bu kare kare ilerliyoruz...