Gönüldaşların Mekanı..

Sponsorlu Bağlantılar

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
benim ki karışık be Ali :d::d::d: biraz da Hayırlı bi iş :kop:

Nadide senin ne iş yaaw :hmmm

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
noluyoruz yaaa..ne Sivas'ı? ne işiniz var?:d::d::d:

arslansem

arslansem

Üye
olursa hiç şaşırma Ali :D

10 numaraydı , Allah razı olsun 4 ay taşradaydık ama köylüsü çok içten , askeri çok seviyorlar ..

Merkezde güzel günlerim geçti , genelde dışardaydım hep çok rahattım ve çok özledim o dönemi :ağlarım:

rüyalarımda halen görürüm , şimdi çağırsalar sabah ordayım :(

Köylümüz çok içten ve saftır..Deprem olduğu zaman haberlerde izlemişsinizdir mutlaka.
Misafirperverlik özellikle..Bi yabancı buldular mı Allah ona yardım etsin :ehe her türlü iyiliği yaparlar.Askerleri de dediğin gibi abi bağırlarına basarlar.Şehrimi seviyorum ben..Çok şükür terör yok şehrimizde.Kendimi bildim bileli bişey yaşanmadı.Halbuki etrafımızda Tunceli ve Diyarbakır var komşu olarak ama sıçramadı bize inşallah da böyle devam eder.
Çık gel abi yazın beklerim..Beraber gezeriz..Gezdirirsin beni :ehe

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ulan bura karışmış düzeltmek zor..:d::d::d:

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
neler yapıonuz bakem :d:

arslansem

arslansem

Üye
Şincik şöyle oluyor Nadir abi..Ben Sivasa gidiyorum Nadide de buluşma ayarlayalım dediydi.Güven abi de gelebilirim dedi.Öyle dediler..Sonra öyle işte sohbet falan derken sen sallan sallan düş :d:

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
noluyoruz yaaa..ne Sivas'ı? ne işiniz var?:d::d::d:

can sıkıntısından ne yapacağımızı şaşırdık Hocam , karar verdik Sivas' ı seçtik :d::d::d:

Köylümüz çok içten ve saftır..Deprem olduğu zaman haberlerde izlemişsinizdir mutlaka.
Misafirperverlik özellikle..Bi yabancı buldular mı Allah ona yardım etsin :ehe her türlü iyiliği yaparlar.Askerleri de dediğin gibi abi bağırlarına basarlar.Şehrimi seviyorum ben..Çok şükür terör yok şehrimizde.Kendimi bildim bileli bişey yaşanmadı.Halbuki etrafımızda Tunceli ve Diyarbakır var komşu olarak ama sıçramadı bize inşallah da böyle devam eder.
Çık gel abi yazın beklerim..Beraber gezeriz..Gezdirirsin beni :ehe

aynen Paşam aynen , Karakolda 2 tepsi çiğköfte yaptılar bize sağolsunlar , ayranı kolası hepsini alıp gelmişlerdi . inan çok özledim Elazığ' ı .. Vallaha gezdiririm seni Semih :D

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
:d:

arslansem

arslansem

Üye
can sıkıntısından ne yapacağımızı şaşırdık Hocam , karar verdik Sivas' ı seçtik :d::d::d:

aynen Paşam aynen , Karakolda 2 tepsi çiğköfte yaptılar bize sağolsunlar , ayranı kolası hepsini alıp gelmişlerdi . inan çok özledim Elazığ' ı .. Vallaha gezdiririm seni Semih :D

Çık gel işte ya çok mu zor abi :) maddi mazeret dışında bişey kabul edemem ben gezmek için :)
Ben bile şu öğrenci halimde şehir şehir geziyorum.Geçen hafta Samsundaydım pazar günü maça İstanbula gidiyorum.Sivas falan filan dur bakalım nolacak sonumuz :d:

Aksi

Aksi

Üye
yıne beennnnn :D
busefer kesın dönus yaptım :D

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
asi hoş geldin :)

'Davut

'Davut

Üye
Kimse Sivasda değil ama buluşma noktası Sivas...:d: Ben sivas merkeze gittim öyle güzel bir yer değildi...

arslansem

arslansem

Üye
Ben olunca bereket çöküyor arkadaş.Buna inanıyorum artık :ehe
Hoşgeldin renkdaş naber bea :D

Üst Alt