Freestyle.Cod
Üye
Semih Arslan?![]()
selamun aleykumSemih Arslan?![]()
selamun aleykumolursa hiç şaşırma Ali
10 numaraydı , Allah razı olsun 4 ay taşradaydık ama köylüsü çok içten , askeri çok seviyorlar ..
Merkezde güzel günlerim geçti , genelde dışardaydım hep çok rahattım ve çok özledim o dönemi
rüyalarımda halen görürüm , şimdi çağırsalar sabah ordayım![]()
her türlü iyiliği yaparlar.Askerleri de dediğin gibi abi bağırlarına basarlar.Şehrimi seviyorum ben..Çok şükür terör yok şehrimizde.Kendimi bildim bileli bişey yaşanmadı.Halbuki etrafımızda Tunceli ve Diyarbakır var komşu olarak ama sıçramadı bize inşallah da böyle devam eder.
Aliciğim Allah'a şükür iyiyim..sizler nasılsınız?
selamun aleykum
noluyoruz yaaa..ne Sivas'ı? ne işiniz var?![]()

Köylümüz çok içten ve saftır..Deprem olduğu zaman haberlerde izlemişsinizdir mutlaka.
Misafirperverlik özellikle..Bi yabancı buldular mı Allah ona yardım etsinher türlü iyiliği yaparlar.Askerleri de dediğin gibi abi bağırlarına basarlar.Şehrimi seviyorum ben..Çok şükür terör yok şehrimizde.Kendimi bildim bileli bişey yaşanmadı.Halbuki etrafımızda Tunceli ve Diyarbakır var komşu olarak ama sıçramadı bize inşallah da böyle devam eder.
Çık gel abi yazın beklerim..Beraber gezeriz..Gezdirirsin beni![]()

ulan bura karışmış düzeltmek zor..![]()

can sıkıntısından ne yapacağımızı şaşırdık Hocam , karar verdik Sivas' ı seçtik
aynen Paşam aynen , Karakolda 2 tepsi çiğköfte yaptılar bize sağolsunlar , ayranı kolası hepsini alıp gelmişlerdi . inan çok özledim Elazığ' ı .. Vallaha gezdiririm seni Semih![]()
maddi mazeret dışında bişey kabul edemem ben gezmek için