Gönüldaşların Mekanı..

Sponsorlu Bağlantılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
İnsan görüşmez mi lan . Ayıp sana semih be : )

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
yaaa bayağı da kalmışsın . be çocuk bi yaz daaa profile pm e yaz daa Mübarek ..

Allahım yaaa , tam da yerinde kalmışsız zaten :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Telefonu istedin mi Güven abi nin , gün verdin mi geliyorum diye ? Nete girip söyledin mi Samsundayım diye :D
Eline samsun sigarası alıp , Güven abiyi görmeye gittin mi ? :D

YOK .. :sahan2:

'Davut

'Davut

Üye
8de8 Hatalısın...:d:

İnsan Samsun'a giderde hiç Güven abi ile Görüşmez mi..?:d:

arslansem

arslansem

Üye
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Tamam biraz da semih in arkasında durayım .. :op:

Güven abi , sende Semih e neden telefon numaranı falan göndermiyon , madem bilet alacağını falan biliyon . Al gardaş numaram gelince haberleşelim falan olmadı ama ... :ehe

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
:d::d::d:

Merkezdeyim tabii , Atakum 10 dakika dolmuş ile .. ahh Semih ahh

arslansem

arslansem

Üye
Tamam biraz da semih in arkasında durayım .. :op:

Güven abi , sende Semih e neden telefon numaranı falan göndermiyon , madem bilet alacağını falan biliyon . Al gardaş numaram gelince haberleşelim falan olmadı ama ... :ehe

Yaniiii :hih:

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
tamam tamam ben de sustum :d::d::d:

arslansem

arslansem

Üye
Ev sahibi ilgilenir yani abi :naughty:

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Vallaha o gün dediğinde ciddi değilsin sandım , hani ben de bilmiyorum deyince sizinkilerden birine bilet alıp geleceksin zannettim Semih :hmmm

arslansem

arslansem

Üye
:op: sorun değil abi..Allah tekrar nasip ederse görüşürüz.Bu taraflara gelmiyor musunuz siz İstanbul falan :D

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
İstanbul diyene bak ...
Ulan buluşmaya gelmeyen adam sen değil misin ? Üşenen adam sen değil misin ? Mazeret üreten sen değil misin ? :D

İstanbul un adını anma lütfen Semih im . :kop:

arslansem

arslansem

Üye
İstanbul diyene bak ...
Ulan buluşmaya gelmeyen adam sen değil misin ? Üşenen adam sen değil misin ? Mazeret üreten sen değil misin ? :D

İstanbul un adını anma lütfen Semih im . :kop:

Hacı uymazsa gelemem dedim.8-20 Mayıs arası finaller var.Sınavım olduğu zaman nasıl geleyim sen söyle?8 den önce olursa gelebilirim.20 den sonra olursa zaten Sakarya da değilim Sivas a oradan Elazığa geçiyorum :)

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
benim işim belli olmaz Semih bir bakmışsın yolum düşmüş o taraflara .. fakat Sivas - Elazığ nasıl yani , biraz aç şunu :D

arslansem

arslansem

Üye
Sakaryada okuyorum ailem Elazığda.Sivasta da arkadaş var ünide okuyan.Bizim Sakarya Üniversitesi erken kapanıyor normalden.Onların bahar şenlikleri var o sıra.Orayı da gezerim hem.Oradan da Elazığa geçerim.
Hedefim tüm Türkiyeyi gezmek :ehe

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
ben hemen hemen gezdim her tarafı , fazla bişey kalmadı . Elazığ' da askerlik yaptım özeldir benim için Elazığ ..

Sivas' a da bu yaz kesin gideceğim , bir iş için :D

arslansem

arslansem

Üye
Harbi mi diyorsun yahu :D Merkezde mi yaptım Harputa yakın olan tarafta?

Üst Alt