Gönüldaşların Mekanı..

Sponsorlu Bağlantılar

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Pınar:bye3: Ali:bye2: iyi akşamlar

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
:d:----:d:-------:d:----------:d::d::d:-----:d:---:d:-------:d:---:d:--:d:----:d:--:d::d::d::d:---:d:-----:d:
-:d:-:d:------:d:-:d:--------:d:-----:d:----:d:---:d::d:---:d:---:d:---:d:-:d:----:d:--------:d:---:d:-:d:
----:d:------:d::d:-:d:------:d:-:d:--------:d:---:d:--:d:-:d:---:d:-----:d:-------:d:--------:d:---:d:-:d:
----:d:----:d:--------:d:-----:d:----:d:-----:d:---:d:-------:d:---:d:-----:d:-------:d::d::d::d:---:d:-----:d:

biraz zor nadir abi ben şimdilik gider iyi akşamlar size

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
:d:----:d:-------:d:----------:d::d::d:-----:d:---:d:-------:d:---:d:--:d:----:d:--:d::d::d::d:---:d:-----:d:
-:d:-:d:------:d:-:d:--------:d:-----:d:----:d:---:d::d:---:d:---:d:---:d:-:d:----:d:--------:d:---:d:-:d:
----:d:------:d::d:-:d:------:d:-:d:--------:d:---:d:--:d:-:d:---:d:-----:d:-------:d:--------:d:---:d:-:d:
----:d:----:d:--------:d:-----:d:----:d:-----:d:---:d:-------:d:---:d:-----:d:-------:d::d::d::d:---:d:-----:d:

biraz zor nadir abi ben şimdilik gider iyi akşamlar size

İyi akşamlar Nadide:bye3::bye:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi akşamlar Nadiş..:bye2::bye2::bye2:

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici

yok böyle bişey yaaa

Zıpçıktı

Üye
İyi akşamlar millet.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:d::d::d::d:

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Wuhhuuuuuuuuuuuuuu :d::d::d:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
öldürüyon Güven beni yaa...:d::d::d:

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
aynen Sen de beni Nadir :d::d::d:

Zıpçıktı

Üye
Arka Sıradakiler başladııııııııııııııııııııı

Aziz™

Üye
selamün aleyküm herkese iyi akşamlar:)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aleyküm Selam Aziz hoş geldin..naptın?

Aziz™

Üye
hoşbulduk abim Allah razı olsun valla iş bitti yemekte yedim.kardeşimin nette biraz işi vardı onuda halletti anca sıra geldi bana:d::d:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi geceler arkadaşlar..maalesef çıkmak zorundayım..:bye2::bye2::bye2:

Aziz™

Üye
iyi geceler abim Allaha emanet ol.gönüldesin her zaman:sarıl::bye2:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Günaydın millet :D

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
günaydınn en güzel günler bizlerle olsun :)

--------------- Ekleme ---------------

---------------------------------------------------------:d:

:d:----------:d:---:d::d::d::d:---:d:-:d:--------:d:---:d::d::d:
:d:--:d:----:d:---:d:--------:d:---:d:----:d:-----:d:---:d:-----:d:
:d:----:d:--:d:---:d::d::d::d:---:d:-----:d:----:d:---:d:--:d:
:d:------:d::d:---:d:--------:d:---:d:----:d:-----:d:---:d:--:d:
:d:--------:d:-----:d:--------:d:---:d:-:d:--------:d:---:d:-----:d:

--------------------------:d::d:

:d::d::d::d:-----:d:--------:d:-----:d:-------------:d:-----:d::d::d::d:-----:d:-----------:d:
:d:-----------------:d:--------:d:------:d:----------:d:-------:d:-----------------:d:-:d:------:d:
:d:-----:d::d:----:d:--------:d:--------:d:------:d:---------:d::d::d::d:-----:d:----:d:---:d:
:d:---------:d:----:d:--------:d:----------:d:--:d:-----------:d:-----------------:d:-------:d::d:
:d::d::d::d:-----:d::d::d::d:------------:d:---------------:d::d::d::d:-----:d:----------:d:

:d:----------------:d:----:d::d::d::d:-----:d:------------:d:----:d:----------------:d:----:d::d::d:---:d::d::d::d::d:
:d:-:d:------:d:-:d:----:d:-----------------:d:------------:d:----:d:-:d:------:d:-:d:----:d:-------------------:d:
:d:---:d:--:d:---:d:----:d::d::d::d:-----:d::d::d::d::d:----:d:---:d:--:d:---:d:----:d::d::d:-----------:d:
:d:-----:d:-------:d:----:d:-----------------:d:------------:d:----:d:-----:d:-------:d:----:d:-------------------:d:
:d:----------------:d:----:d::d::d::d:-----:d:------------:d:----:d:----------------:d:----:d::d::d:-----------:d:

Üst Alt