Yap yap uçsun telefon 4 kişininkini yaptım laptopla hemde nerde biliyomusun manavda valla benimki ve bitanesi Türkçe oldu biri ingılızce biride çöktü ben dışarı çıkınca adam usb kablosunu çıkarmış batarya değiştirmiş tekrar takmışGünaydın Herkeze ...
Yedeklerimi alıyorum , önce temiz bir format hard soft ne varsa ...
ardından yeni yazılım ve hack ... sanırım tüm gün uğraşırım ..
ullleennn Mehmeeettt![]()

e serisi hakkında hiç bilgim yok ama yine de bakıyorum . bir de N-Gage oynamak mucize gibi birşey , geçen gün araştırdım senin için sadece avrupa sitelerinde anlatımı yapılmış ve ben birşey anlamadım 
buna açmayın bişey bizim flashla dalga geçiyorgüven abi birde e63 için bakacakdın hacklik bişiler![]()

sistem erişimi de açalım ki neler neler buldum var ya . cepten rarlı dosyalar indiriyoruz ya freeunrar sayesinde .. C de uzantıları hep yer kaplıyormuş meğer , abi bi sildim 7-8 mb yer açıldı hafızada . tekrar bulunca söylerim sana .. Y de instalserver.exe olduğu için sadece sertifika hatası almadan herşeyi yüklüyorsun ..
fakat sistem erişimin kapalı oluyor , yani sadece uygulama yükleyebiliyorsun sorunsuzca .
sorun değil benim için yemin olsun 2 dk mı almazsistem erişimi de açalım ki neler neler buldum var ya . cepten rarlı dosyalar indiriyoruz ya freeunrar sayesinde .. C de uzantıları hep yer kaplıyormuş meğer , abi bi sildim 7-8 mb yer açıldı hafızada . tekrar bulunca söylerim sana ..
ayrıca extradan 4.5mb yer açma dosyası var onu biliyormusun yaptın mı Mehmet ?