Gönüldaşların Mekanı..

Sponsorlu Bağlantılar

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
allaha şükür :d:

--------------- Ekleme ---------------

günaydın enes

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Keyifler nasıl mekan sakinleri :D

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Günaydın Herkeze ...

Yedeklerimi alıyorum , önce temiz bir format hard soft ne varsa ...

ardından yeni yazılım ve hack ... sanırım tüm gün uğraşırım ..

ullleennn Mehmeeettt :d::d::d:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Kolay gelsin dayı :D

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
EywallLahh Yeğeeenn :D

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Günaydın Herkeze ...
Yedeklerimi alıyorum , önce temiz bir format hard soft ne varsa ...
ardından yeni yazılım ve hack ... sanırım tüm gün uğraşırım ..
ullleennn Mehmeeettt :d::d::d:
Yap yap uçsun telefon 4 kişininkini yaptım laptopla hemde nerde biliyomusun manavda valla benimki ve bitanesi Türkçe oldu biri ingılızce biride çöktü ben dışarı çıkınca adam usb kablosunu çıkarmış batarya değiştirmiş tekrar takmış:kop:

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
:kop: :kop: batarya mı değişmiş :kop: :kop:

Mehmet bir de hack konusu açsam mı v35 sürümü için :hmmm daha sade anlatımla ve yeni bir başlıkla , millet hack yapılmıyor biliyor v35i

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Aç aç valla ben yaptım oluyor:D

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
güven abi birde e63 için bakacakdın hacklik bişiler :D

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
tamam Mehmet şuan 7.5 gb lık bir yedekleme işlemim var , yaklaşık 1 saat sürer . nsu yu indirdim . diğer dosyalar bende mevcut . formattan sonra güncelleme de yaparım ve konuyu açarım . hazırlıyorum yavaş yavaş bir yandan :oke:

Emrecim araştırıyorum Paşam :op: e serisi hakkında hiç bilgim yok ama yine de bakıyorum . bir de N-Gage oynamak mucize gibi birşey , geçen gün araştırdım senin için sadece avrupa sitelerinde anlatımı yapılmış ve ben birşey anlamadım :s

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
:d::d:

--------------- Ekleme ---------------

hellox hellocabirde secman falan filan var ama olmuyor hepsini denedim :ağlarım:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Ama yinede hacklerken sertifika lazım oluyor sağolsun Oflurecep 5 dakikada aldı:D ama sen demiştinya y sürücüsü olayını yaptım arkadaşa öyle güncelldik format bile attık hack gitmedi arkadaşa teli güncelliyecem diye 4 paket parlement aldırdım halbuki hck duruyormuş:d:

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
:d::d::d: Allah iyiliğini versin Mehmet :d::d: :kop:

dediğim gibi y sürücüsü olayı bitiriyor Babacan , süper bir konu açacam :d::d:

sertifikasız olmuyor dediğin gibi , 30 sürümüne kadar sertifikaya gerek yok . ben 31 yapınca sürümü mecbur opdadan aldım sertifikayı..

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Y sürücüsüyle yap hack niye uğraşıyosunki :hmmm

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Y de instalserver.exe olduğu için sadece sertifika hatası almadan herşeyi yüklüyorsun ..

fakat sistem erişimin kapalı oluyor , yani sadece uygulama yükleyebiliyorsun sorunsuzca .

sorun değil benim için yemin olsun 2 dk mı almaz :D sistem erişimi de açalım ki neler neler buldum var ya . cepten rarlı dosyalar indiriyoruz ya freeunrar sayesinde .. C de uzantıları hep yer kaplıyormuş meğer , abi bi sildim 7-8 mb yer açıldı hafızada . tekrar bulunca söylerim sana ..

ayrıca extradan 4.5mb yer açma dosyası var onu biliyormusun yaptın mı Mehmet ?

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Y de instalserver.exe olduğu için sadece sertifika hatası almadan herşeyi yüklüyorsun ..

fakat sistem erişimin kapalı oluyor , yani sadece uygulama yükleyebiliyorsun sorunsuzca .

sorun değil benim için yemin olsun 2 dk mı almaz :D sistem erişimi de açalım ki neler neler buldum var ya . cepten rarlı dosyalar indiriyoruz ya freeunrar sayesinde .. C de uzantıları hep yer kaplıyormuş meğer , abi bi sildim 7-8 mb yer açıldı hafızada . tekrar bulunca söylerim sana ..

ayrıca extradan 4.5mb yer açma dosyası var onu biliyormusun yaptın mı Mehmet ?

anlat şunları yawwww şu privatedeki dosyayımı diyosun
ayrıca ben hep xplore ile açarım freeunvarı hiç yüklemedim:ehe

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
evet privatedeki dosyayı ... ama Mehmet freeunrar olmadan ben nette gezinirken rar dosyalarına desteklemiyor diyor :hmmm

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
günaydın millet..:hmmm:hmmm

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Günaydın Hocam :d::d: ne düşüneysun daaa

Üst Alt