teşekkürler abi şükür iyiyiz sen nasılsın?
Mehmet Emekli Yönetici Allah iyilik versin cümlemize --------------- Ekleme --------------- minoo' Alıntı: hb abicm..keyfler nasıl Genişletmek için tıkla ... bizim keyifler 10 numero yuvarlanıp gidiyoz sen nasılsın
Allah iyilik versin cümlemize --------------- Ekleme --------------- minoo' Alıntı: hb abicm..keyfler nasıl Genişletmek için tıkla ... bizim keyifler 10 numero yuvarlanıp gidiyoz sen nasılsın
Mehmet Emekli Yönetici Aziz™;2186447' Alıntı: ne değişik üye adları varmış yahu şimdi yazıyorki itfaiyeci19cellat_1645 Genişletmek için tıkla ... daha onlar ne ki bi ara Ata bi seranat yaptı tuhaf üye isimleriyle gülmekten öbür tarafa gidecektim valla
Aziz™;2186447' Alıntı: ne değişik üye adları varmış yahu şimdi yazıyorki itfaiyeci19cellat_1645 Genişletmek için tıkla ... daha onlar ne ki bi ara Ata bi seranat yaptı tuhaf üye isimleriyle gülmekten öbür tarafa gidecektim valla
minoo Üye Mehmet' Alıntı: Allah iyilik versin cümlemize --------------- Ekleme --------------- bizim keyifler 10 numero yuvarlanıp gidiyoz sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... eh işte abi uqraşıyorm ii dyelim ii olsn dmi
Mehmet' Alıntı: Allah iyilik versin cümlemize --------------- Ekleme --------------- bizim keyifler 10 numero yuvarlanıp gidiyoz sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... eh işte abi uqraşıyorm ii dyelim ii olsn dmi
Mehmet Emekli Yönetici minoo' Alıntı: olsn Genişletmek için tıkla ... ben Mevlana değilim adam olunda gelin uleyyn süpermiş
minoo Üye hoşqeldn abi Mehmet' Alıntı: ben Mevlana değilim adam olunda gelin uleyyn süpermiş Genişletmek için tıkla ... öyle bn Mevlana deilm felsefem 'ne olursan ol qel' deqil yani 'adam ol qel'
hoşqeldn abi Mehmet' Alıntı: ben Mevlana değilim adam olunda gelin uleyyn süpermiş Genişletmek için tıkla ... öyle bn Mevlana deilm felsefem 'ne olursan ol qel' deqil yani 'adam ol qel'
Mehmet Emekli Yönetici Nadir' Alıntı: merhaba arkadaşlar.. Genişletmek için tıkla ... merhaba Hocam yarın dükkan kapalı kalmazdın bu saatlere yoksa
Nadir' Alıntı: merhaba arkadaşlar.. Genişletmek için tıkla ... merhaba Hocam yarın dükkan kapalı kalmazdın bu saatlere yoksa
minoo Üye Mehmet' Alıntı: Güzel felsefeymiş tuttum bunu Genişletmek için tıkla ... yakışır bna dmi ehehh şımarm azcık
Mehmet' Alıntı: Güzel felsefeymiş tuttum bunu Genişletmek için tıkla ... yakışır bna dmi ehehh şımarm azcık