Gönüldaşların Mekanı..

Sponsorlu Bağlantılar

Aziz™

Aziz™

Üye
hoşgeldin Nadir abim nasılsın?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sağol Azizim sen nasılsın?

Aziz™

Aziz™

Üye
çok teşekkür ederim abi.son günlerde biraz sinirlilik var arkadaşlar sinir hastası olmamdan korkuyormuş:hmmmgeçenki olaylar yüzünden işte

minoo

minoo

Üye
:D....

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
boşver Aziz geçti gitti..:d::d::d:
yuvarlan geçer..:ehe:ehe

Aziz™

Aziz™

Üye
tamam abi:d::d::d:

Revengeful

Emekli Yönetici
:d:kendine dikkat et aziz :)

Aziz™

Aziz™

Üye
ben tanımam gereken insanları tanıdım gereksizleride hayatımdan çıkarıyorum zaten.kimse için kendini üzmeye değmiyormuş:)

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
:d:

Aziz™

Aziz™

Üye
:d::d::d:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici

Revengeful

Emekli Yönetici
aboow :)

Aziz™

Aziz™

Üye
Nadir abim ya şu benim n-gage konusunu kilitleyebilirmisin.milletin gereksiz yorumlarından hasta oldum yeminle.konu kalsın ama sadece yorum yapılmasın istiyorum.şu günlerde kafamı toplamam lazım.konuya bakarsan nelerle uğraştığımı görüyorsundur.sana zahmet kilitlermisin..

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Takma kafana Aziz biz nelerle uğraştık kim ne yazarsa yazsın:d:

--------------- Ekleme ---------------

Revengeful

Emekli Yönetici
bu ne şimdi ya xD

Aziz™

Aziz™

Üye
son günlerde herşey çok üstüme geliyor mehmet abi.haketmediğim tepkiler alıyorum yemin ediyorum o kişilere sadece sizin saygı ve sevginizi kaybetmemek sizin gözünüzden düşmemek için katlanıyorum ve cevap vermiyorum ama çok ağrıma gidiyor.bir haftadır bu konuda bir kaç kişi gereksiz gereksiz konuşarak kafamı iyice mahvetti o yüzden istedim kilitlenmesini

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Seni anlıyorum ben bikeresinde eskiden program paylaştım en başada renkli yazıyla belirttim sertifika hatası almamak için telefonu hackleyiniz veya programı sertifikayınız diye yapılan 15 yorumu 10u sertifika hatası veriyor diye biride dümdüz gitmiş bi arada kafamı toplamak için kendim 3 gün ceza aldım burda 1 milyondan fazla kişi var herkesi kafaya takarsak ohoo salla gitsin ya:d::d:

minoo

minoo

Üye
bnce sen yanlş anlıyosn Aziz :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bakarım şimdi..

Üst Alt