Bizde seni çok seviyoruzBen de oldum Mehmet Abi,sıtede zaten konusulacak ınsan sayısı o kadar fazla degıl cogu da burda toplanmıs gordgum kadarıyla,seviyorum sizleri
sevgili sevgilinin yanlış yolda olmamasını ister..Görebılıyorum sağolun abi,şu sözü paylaşmak ıstedım az önce rastladım ilk buraya vereyım barı
''Her gönül bir tek sevgiliye dönüktür aslında.. Lakin kıblesi yanlıştır.. Bulduğunu sandığı şey gerçekte aradığı değildir.. Kimisi gül yüzlü bir güzele meftun, kimisi bir ceylan bakışlıya mecnundur.. Bazısı dünyaya kanmış, bazısı mala mülke aldanmıştır.. Oysa her biri aslında bir SEVGILI tarafından sınanmıştır...!''

çok güzel valla sağolasınGörebılıyorum sağolun abi,şu sözü paylaşmak ıstedım az önce rastladım ilk buraya vereyım barı
''Her gönül bir tek sevgiliye dönüktür aslında.. Lakin kıblesi yanlıştır.. Bulduğunu sandığı şey gerçekte aradığı değildir.. Kimisi gül yüzlü bir güzele meftun, kimisi bir ceylan bakışlıya mecnundur.. Bazısı dünyaya kanmış, bazısı mala mülke aldanmıştır.. Oysa her biri aslında bir SEVGILI tarafından sınanmıştır...!''

Hocamyemezler..