-YARINIYOK-
Üye
Nadide keyfin yerinde..![]()
aslında değil öyle davranıyorum ortam yumuşasın diye

Güven uyuyor galiba![]()
başka ne yapacak kavun karpuz gibi yata yata büyüyecek

laz uşağı uyanamamıştır..
laz mı
o hemserim sayılır ama biz laz değiliz 
Nadide keyfin yerinde..![]()

Güven uyuyor galiba![]()

laz uşağı uyanamamıştır..
o hemserim sayılır ama biz laz değiliz 
Hoşgeldin İsaÖncelikle Selamun aleykum dıyorum gunaydınlar dılıyorum herkese.
Nadir Abi,sana özelden söylıyecektım bunları ama özel msj almıyormussun burada söyluyrum o yuzden.
Gecmıs postları okumadan bır selam verecektım ama ıyı kı okumusum cunku tersle muhabbetlerı felan gecmıs ıckı muhabbetlerı yapanlara fılan ki bunun ben oldugumdan adım gıbı emınım.Gecen gun gır gırına ıctık felan dedım ordan ılıstın dedın ki ıcenler kendı köşesıne bız de cekıldık,hoş kıme ne terbıyesızlık yapmışsak artık!Buyuksun dedık sustuk.Şimdi senin bu bana söylemıs oldugun sey bir tavsıye mıydı?Yoksa bır tersleme mıydı?
Beni tanıyan tanır bılen bılır,lakın hakkımda ınsnaların kafasında soru ısaretlerı uyandıracak seyler yapmaya luzum yoktur.Bu sohbetın ıcerısınde bulunan 100 de 70 kısıyle ben zaten form dısı msn de görusen bır ınsanım ve benım neyı nasıl ne amacla soyledıgımı gayet ıyı bılırler sana kendımı ıspat etmıyorum ve buna gerek de duymuyorum.Dünya görüşünü az - çok bılıyorum din öğretmenısın o bana gecen yazdıgından sonra Ata'ya da söyledım Nadir Abi'yi kızdırdık sanırım diye (o kadar da kızılıcak bır sey yapmamama rağmen)
Lakin gördüm ki (bugun yazdıklarından anladım) senbenim haddimi bildirmiş olmuşsun haberım yokmuş.
Bugüne kadar kımse benı haddımı bılmekle uyarmadı,dünya görüşün seni ilgilendirir despotluğa lüzm yoktur.Yaşına ve statüne hürmetim var ama benım yasım da 22 dir,ve 2 yıl sonra öğretmen olacagım nerde nasıl ne konusulması gerektıgını de gayet iyi bilirim,bunu senın benım haddımı bıldırdıgınden degıl;almıs oldugum edeb adaba borcluyum zaten.Evet farkındayım huzur kacırmıs olacagım ama bunları soylemem gerekırdı.
kardeşimizin mutluluğu hepimiz mutluluğudurOoof abi off..
Benle birlikte sayıyorsun vallahi..![]()