Gönüldaşların Mekanı..

Sponsorlu Bağlantılar

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye

--------------- Ekleme ---------------

Ben her şeye rağmen hoş buldum da,benı hoş bulmayanlaar varmıs Mehmet Abi,huzur kacıran ugramaz bır daha buraya,kendınıze ıyı bakın,başka yerde de görüşürüz asıl gönüldaşlarla

Godfather

Godfather

Üye

Ben her şeye rağmen hoş buldum da,benı hoş bulmayanlaar varmıs Mehmet Abi,huzur kacıran ugramaz bır daha buraya,kendınıze ıyı bakın,başka yerde de görüşürüz asıl gönüldaşlarla

Ne oluyor ya ?? Saçmalama gel buraya İsa abi :)

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici

İsa daha geçen dini konularda sohbet ettik birbirimize öğütler verdin o içki mevzunda zaten şaka olduğunu biliyorum farkndaysan aşk şarabımı içtin demiştim belki Hoca yanlış anlamıştır hepimiz canı sıkkın olur alıngan oluruz boşverin eğlencinize bakın hepimiz kocaman sanal bir aileyiz

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Hasanım buralardayım sadece bu konuda degılım,görüşürüz yine öpüyorum seni

İsa daha geçen dini konularda sohbet ettik birbirimize öğütler verdin o içki mevzunda zaten şaka olduğunu biliyorum farkndaysan aşk şarabımı içtin demiştim belki Hoca yanlış anlamıştır hepimiz canı sıkkın olur alıngan oluruz boşverin eğlencinize bakın hepimiz kocaman sanal bir aileyiz
Abi mesele yanlış anlaması degıl ,zaten ben cekılıyorum dedım,ama o orda bıter hala ben bırılerının haddını bıldırdım rahat olun kuzularımikurtlara yem yapmam sızı havalarına gerek yok.O gun alıngan olur anladım da,bugun ne oluyor

Godfather

Godfather

Üye
Bu gün gönüldaşlar neden böyle???:nono:

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Ben bozdum ben Hasan,bugun bunları soyleyım de yarın böyle olmaz

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Hasanım buralardayım sadece bu konuda degılım,görüşürüz yine öpüyorum seni

Abi mesele yanlış anlaması degıl ,zaten ben cekılıyorum dedım,ama o orda bıter hala ben bırılerının haddını bıldırdım rahat olun kuzularımikurtlara yem yapmam sızı havalarına gerek yok.O gun alıngan olur anladım da,bugun ne oluyor
belki başkasına demiştir valla ne desek bilmiyorum sizler böyle yapınca ben çok üzülüyorum banada zamanında neler dediler nerdeyse siteyi bırakıp gidiyordum ama şimdi gülüp geçiyorum çok sevdiğimiz arkadaşlar var burda

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
belki başkasına demiştir valla ne desek bilmiyorum sizler böyle yapınca ben çok üzülüyorum banada zamanında neler dediler nerdeyse siteyi bırakıp gidiyordum ama şimdi gülüp geçiyorum çok sevdiğimiz arkadaşlar var burda
Abi şu acıktır,eger ben buraya bu kadar zahmet edıp acıklama yapmışsam,bu Nadir Abi'ye hürmet duydugumun kanıtıdır,yoksa bılır bazıları üslubumun kendılerıne bır zaman nasıl caktıgını.Amacım saygısızlık degıl,Nadir Abi abim yasında ne desem densiz ilan edılırım.Ama bunları soylemem gerekırdı cunkü benı ve bazı arkadaslarımı bıtırmek ısteyenler su anda agızlarından salya akıtarak su konusmayı ızlıyorlar bılıyorum,onlar da kendılerını cok ıyı bılıyor.O yuzden savunma yapmam gerekırdı,

Godfather

Godfather

Üye
Kendinize iyi bakın gönüldaşlar hepinizi çok seviyorum :op:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İsacığım öncelikle hoş geldin..ben açıkçası içki konusunda çok hassasım..onun muhabbetine bile dayanamam..o gün gerçekten çok bozuldum..belliki önceki yazımı okumuşsun..evet onu sadece seni değil o istemediğimiz muhabbet türlerini yapan kişilere..içinde sende olablirsin..biz sana kapımızı açtık yine de açık ama senden isteğim lütfen o tür muhabbetlere girmeyelim..haklısın insanlar birilerinin dövüşüp ceza almasını,siteden çekip gitmesini istiyor..kurt-kuzu meselesi değil o tür muhabbetler olunca biz rahatsız oluyoruz..maximeyhane var bir tane mesajımı gördün mü? göremezsin benim çizgim belli..bu mekandaki arkadaşların çizgiside belli..biz bunu korumaya çalışıyoruz..kalbimizi şu sanal alemde kırmayalım olur mu?

Godfather

Godfather

Üye
Kendinize iyi bakın gönüldaşlar hepinizi çok seviyorum :op::bye2:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Hasan güle güle .. İyi bak kendine .
Görüşürüz .

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
İsacığım öncelikle hoş geldin..ben açıkçası içki konusunda çok hassasım..onun muhabbetine bile dayanamam..o gün gerçekten çok bozuldum..belliki önceki yazımı okumuşsun..evet onu sadece seni değil o istemediğimiz muhabbet türlerini yapan kişilere..içinde sende olablirsin..biz sana kapımızı açtık yine de açık ama senden isteğim lütfen o tür muhabbetlere girmeyelim..haklısın insanlar birilerinin dövüşüp ceza almasını,siteden çekip gitmesini istiyor..kurt-kuzu meselesi değil o tür muhabbetler olunca biz rahatsız oluyoruz..maximeyhane var bir tane mesajımı gördün mü? göremezsin benim çizgim belli..bu mekandaki arkadaşların çizgiside belli..biz bunu korumaya çalışıyoruz..kalbimizi şu sanal alemde kırmayalım olur mu?
Abi sen şuraya kendıne yakısanı yaptıysan bana susmak düşer bu mesajdan sonra bır sey dıyemem ve samımıyetıne guvenıyorum,cızgını bılıyorum abi.Ama ben ıckı de ıcsem bu formda ataıstlerle darwıncılerler Kur'an bır yalandır dıyenlerle postlar dolusu dövüştüm,yanı dınsız ayyaşın tekı degılım.O gun o sohbetı actım evet ıcenler katılacak bır ıkı gır gır olacaktı ama sen saf dışı kalacaktın hak verıyorum,buyuk varken kucuge laf düşmez diye düşünmütüm o zaman ve yıne aynı şeyı dusunmeye zorluyorum kendımı,kusura bakma o gunıcın dıyorum ağabey.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Evet değerli arkadaşlar . Kalp kırmak bizlere birşey kazandırmaz gerçekten .. Şu güzel ortamı yine bize yakışan şekilde en iyi halde devam ettirmek .
Yanlış anlaşılmalar olabilir , tepkiler olabilir bunlar çok doğal . Olabilecek , yaşanabilecek haller değil mi ?

Nadir hocam ve İsacım , kalbinizi biliyoruz . Sizleri şahsen çok seviyorum .
:oke: Problem yok ..

Keyifli sohbete son sürat devam ediyoruz ...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Abi sen şuraya kendıne yakısanı yaptıysan bana susmak düşer bu mesajdan sonra bır sey dıyemem ve samımıyetıne guvenıyorum,cızgını bılıyorum abi.Ama ben ıckı de ıcsem bu formda ataıstlerle darwıncılerler Kur'an bır yalandır dıyenlerle postlar dolusu dövüştüm,yanı dınsız ayyaşın tekı degılım.O gun o sohbetı actım evet ıcenler katılacak bır ıkı gır gır olacaktı ama sen saf dışı kalacaktın hak verıyorum,buyuk varken kucuge laf düşmez diye düşünmütüm o zaman ve yıne aynı şeyı dusunmeye zorluyorum kendımı,kusura bakma o gunıcın dıyorum ağabey.
tamam canım ben seni biliyorum..ne kadar tartıştığını da çok iyi biliyorum..sende kusura bakma-saf dışı olmak mesele değil benim o zıkkımın adına bile katlanamam..
gönüldaşlar son hızla devam..:oke:

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Eyvallah o zaman Abi.

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Güle güle Hasanım:op: :bye:

çok sevindirik oldum:)
Ben de oldum Mehmet Abi,sıtede zaten konusulacak ınsan sayısı o kadar fazla degıl cogu da burda toplanmıs gordgum kadarıyla,seviyorum sizleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bugün Ata hiç gelmedi yaa..nerde göreniniz var mı?:hmmm

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
İsa hoş geldin

Üst Alt