ulen şarja tak öyle yaz kapınının önündemi sarj olucak telefontüh ya tam yatıyordum cepteyim neyse buralardaysanz 1saat şarj olsun gelirim.
Ata Halit hoşgeldnz dertleşrz brazdan![]()

Mehmetce38™;1985819' Alıntı:Halit bu agresiflik niye sakin ol prens hazretleri önemli olan konunun paylaşıma açılması bence
--------------- Ekleme ---------------
ulen şarja tak öyle yaz kapınının önündemi sarj olucak telefon![]()

bu şöfer smıleyine hastayım ya
Halitim sessizce geliyorsun
bunaldım.. Vallaha sıkıldım .
Sabahtan konu paylaşıyoruz , gün bitti halen yayımlanacak !
Angil dangil teknoloji haberini sitenin ortasına koymayı biliyor. Bir alt konuda milletin şafağını sayıyor. Yayımlansa dahi konular bir paçavra gibi açılıp öylece bırakılıyor.
Allah dan Anıl var, helal olsun çocuğa..
Ben darlandım iyi geceler dostlar
Mehmet bilirsin beni, gülerim herşeye de .. Bir dğl iki dğl ayıp bişey bu
Bu her zaman gündemimizde olmuş olan bir sorundur. Öncelikle haklısınız, beklemek gerçekten can sıkıcı, buna bir diyeceğim yok.doğrusun Nadir , 4 gün beklediği de oluyordu zamanında. Şimdi baktım yayımlanmış. Sorun beklemek değl zaten, gözgöre göre başka işlerle uğraşıyor. Aman neyse ben kendi işime bakayım

peki bilinçli olarak yapılıyor kısmına ne diyorsunuzabi yirmi paylaşım yaptım insan teşekkür eder bişey demesede konu p.ç oluyo resmen ayıp ama bilinçli yapılıyor kendi kendime teşekkür ediyorum ya şaka resmen yapamıyolarsa yapmasınlar anıl süper işine buraya ve üyelere saygı duyuyor ama tek başına yetemiyor.
selamlar dayılarım![]()

Bence yatma...
Bir yarım saat sonra falan yat![]()
Nadir Hocayı gör diye kal demiştim benDostlar özür dilerim cepteym şarjda btmek üzereydi en son bu sayfada kaldm naptnz ne kadar ilerlednz göremiyorum ama geldm geç de olsa katılıcm sohbete

Hadi hadi iyisin her konudan kapacan teşekkürünadir abi süper oldu valla tebrikler sana ve maxicepe atayada teşekkürler
ama bana zor yetişirsin
Mehmetce38™;1985992' Alıntı:Dedim sallama burayı diye tamam dedi adamım Mehdi geldi yine hastayım bu adama yazıyı okudunmu Halit
--------------- Ekleme ---------------
Hadi hadi iyisin her konudan kapacan teşekkürüama bana zor yetişirsin
![]()
mehdide insanı korkutuyor her konuşmasıyla hep karamsar tamam iyisin hoşsun saygıda duyuyorum güzel yazı oku mehmet abi ama ne bilim burdaki yorumları hep negatif