Gönüldaşların Mekanı..

Sponsorlu Bağlantılar

haltie

haltie

Üye
hoşbulduk abi yatanlara iyi geceler:bye2:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Ğüven niye yatiyon sabah geri kalkıcan nasılsa:d:

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
tüh ya tam yatıyordum cepteyim neyse buralardaysanz 1saat şarj olsun gelirim.

Ata Halit hoşgeldnz dertleşrz brazdan :sofer:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Halit bu agresiflik niye sakin ol prens hazretleri önemli olan konunun paylaşıma açılması bence:)

--------------- Ekleme ---------------

tüh ya tam yatıyordum cepteyim neyse buralardaysanz 1saat şarj olsun gelirim.
Ata Halit hoşgeldnz dertleşrz brazdan :sofer:
ulen şarja tak öyle yaz kapınının önündemi sarj olucak telefon:ehe

haltie

haltie

Üye
Mehmetce38™;1985819' Alıntı:
Halit bu agresiflik niye sakin ol prens hazretleri önemli olan konunun paylaşıma açılması bence:)

ulen şarja tak öyle yaz kapınının önündemi sarj olucak telefon:ehe

abi güven abiyle takıldığımız yer farklı özellikle oluyor gibi üzücü doğru diyosun bencede önemli olan paylaşım ama o konu orda kendiliğinden olmadı neyse gereksiz mevzular abi nasılsın hacı muro nasıl:sofer::ehe bu şöfer smıleyine hastayım ya:d:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Halitim sessizce geliyorsun

haltie

haltie

Üye
Halitim sessizce geliyorsun

abi yeni girdim ya gelir gelmez mekana geldim selamsız oldu kusura bakma bişeye sinir olmuştum baktım mekandada o konuşuluyor tutamadım kendimi kusura bakmayın abi.selamın aleyküm şimdi diyim
bu arada mehdinin 60 sayfalık o yazısının büyük bir kısmını okudum güzel şeylerde yok değil

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Ulen Nadire bak

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
bunaldım.. Vallaha sıkıldım .
Sabahtan konu paylaşıyoruz , gün bitti halen yayımlanacak !
Angil dangil teknoloji haberini sitenin ortasına koymayı biliyor. Bir alt konuda milletin şafağını sayıyor. Yayımlansa dahi konular bir paçavra gibi açılıp öylece bırakılıyor.
Allah dan Anıl var, helal olsun çocuğa..
Ben darlandım iyi geceler dostlar
Mehmet bilirsin beni, gülerim herşeye de .. Bir dğl iki dğl ayıp bişey bu
doğrusun Nadir , 4 gün beklediği de oluyordu zamanında. Şimdi baktım yayımlanmış. Sorun beklemek değl zaten, gözgöre göre başka işlerle uğraşıyor. Aman neyse ben kendi işime bakayım
Bu her zaman gündemimizde olmuş olan bir sorundur. Öncelikle haklısınız, beklemek gerçekten can sıkıcı, buna bir diyeceğim yok.

Ancak şunu önemle belirtmeliyim ki Doğuş'un ilgilendiği bölüm olan teknoloji haberleri (ki kendisinin asıl görevi odur) forumumuzun dışarıda tanıtılması ve gelişebilmesi için en önemli bölümlerden birisidir. Bir nevi "reklamımızdır". O nedenle kesinlikle boş işlerle uğraşılmıyor :)
Zaten artık aramıza yeni bir kan geldi :)
Nadir / Dosyalar Bölümü Genel Yöneticisi

haltie

haltie

Üye
nadir abi süper oldu valla tebrikler sana ve maxicepe atayada teşekkürler

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
abi yirmi paylaşım yaptım insan teşekkür eder bişey demesede konu p.ç oluyo resmen ayıp ama bilinçli yapılıyor kendi kendime teşekkür ediyorum ya şaka resmen yapamıyolarsa yapmasınlar anıl süper işine buraya ve üyelere saygı duyuyor ama tek başına yetemiyor.:off:
selamlar dayılarım:sarıl::op:
peki bilinçli olarak yapılıyor kısmına ne diyorsunuz:hmmm

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Bence yatma...
Bir yarım saat sonra falan yat :)

Dostlar özür dilerim cepteym şarjda btmek üzereydi en son bu sayfada kaldm naptnz ne kadar ilerlednz göremiyorum ama geldm geç de olsa katılıcm sohbete

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Dostlar özür dilerim cepteym şarjda btmek üzereydi en son bu sayfada kaldm naptnz ne kadar ilerlednz göremiyorum ama geldm geç de olsa katılıcm sohbete
Nadir Hocayı gör diye kal demiştim ben :naughty:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Gel len gel Nadiri kaybetti Mehdi gibi uçtu gitti:ehe

haltie

haltie

Üye
nadir abi pek uğrayamaz ama artık buralara:ağlarım:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Mümkün değil, Nadir Abi bırakmaz konusunu başıboş :)

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Dedim sallama burayı diye tamam dedi adamım Mehdi geldi yine hastayım bu adama yazıyı okudunmu Halit

nadir abi süper oldu valla tebrikler sana ve maxicepe atayada teşekkürler
Hadi hadi iyisin her konudan kapacan teşekkürü :eller: ama bana zor yetişirsin:ehe

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
selamun aleyküm cümleten Nadir hocam sevindim senin adına hayırlı ugurlu olsun tekrardan

haltie

haltie

Üye
Mehmetce38™;1985992' Alıntı:
Dedim sallama burayı diye tamam dedi adamım Mehdi geldi yine hastayım bu adama yazıyı okudunmu Halit

Hadi hadi iyisin her konudan kapacan teşekkürü :eller: ama bana zor yetişirsin:ehe

paylaşım yapmam artık torpilden nefret ederim gercekten bak.
abi okudum yazının çoğunu güzel ya doğru şeylerde var hesap kısımlarına bakmadım bile ama çünkü iyi alimlerin dedikleri var kuran açıktır hiç bir şeyi gizlemez kimseden şifre olayına pek inanmıyorum daha doğrusu bilmediğim bir konu :s mehdide insanı korkutuyor her konuşmasıyla hep karamsar tamam iyisin hoşsun saygıda duyuyorum güzel yazı oku mehmet abi ama ne bilim burdaki yorumları hep negatif

Üst Alt