Gönüldaşların Mekanı..

Sponsorlu Bağlantılar

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Sakın yazıyı okumayın benim gibi olursunuz:s

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ne yazısı Mrhmet?:ehe

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
alın yazısı :d::d:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Şaka maka yazıyı daha tam okumadım ama gerçekten etkiliyor

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
elemanın amacı da bu zaten Mehmet ... hele muallakta olan bazı yarım akıllı insanlara Allah muhafaza diyorum anında çekerler içlerine

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Aman Güven Nadir ben kayboldum boşlukta hissediyorum kendimı sakin siz kaybolmayın

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Ne yazıymış arkadaş :D
Okuyacağım ben de... Nerde bu? :ehe

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ne yazısıymış gönderde bizde okuyalım neymiş bakalım Mehmet?

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Bizim Mehdinin konusu yokmu orda ilk sayfada linkler var

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tamam bir bakıyım..

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Bizi etkilemek kolaymı Güven:ehe

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ben sana şunu söyleyim Mehmet: Dünyada Allah'a inanan bir insan olduğu sürece kıyamet kopmaz,kopmayacak çünkü Allah inananların üzerine kıyameti koparmaz..Çünkü mümin Allah için önemlidir..Allah'a iman çok önemlidir O'nun gözünde..kıyamet dünyada inanan kalmayınca kopacak..o zaman dünyanın amacı kalmayacak işte..bunun için kalbiniz rahat olsun..

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Okuyalım Nadir Abi...
Bakalım neymiş...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ben sana şunu söyleyim Mehmet: Dünyada Allah'a inanan bir insan olduğu sürece kıyamet kopmaz,kopmayacak çünkü Allah inananların üzerine kıyameti koparmaz..Çünkü mümin Allah için önemlidir..Allah'a iman çok önemlidir O'nun gözünde..kıyamet dünyada inanan kalmayınca kopacak..o zaman dünyanın amacı kalmayacak işte..bunun için kalbiniz rahat olsun..
.....

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Hocam bunları bende biliyorum İmanımızda yerinde Elhamdülillah ama yazının bazı kısımları etkileyici yoksa inandiğım filan yok:ehe:d:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Maxinin hastasıyım hacımuratın ustasiyım:sofer:

Üst Alt