Aman Güven Nadir ben kayboldum boşlukta hissediyorum kendimı sakin siz kaybolmayın
Ne yazıymış arkadaş
Okuyacağım ben de... Nerde bu?

Bizi etkilemek kolaymı Güven![]()

.....ben sana şunu söyleyim Mehmet: Dünyada Allah'a inanan bir insan olduğu sürece kıyamet kopmaz,kopmayacak çünkü Allah inananların üzerine kıyameti koparmaz..Çünkü mümin Allah için önemlidir..Allah'a iman çok önemlidir O'nun gözünde..kıyamet dünyada inanan kalmayınca kopacak..o zaman dünyanın amacı kalmayacak işte..bunun için kalbiniz rahat olsun..
Hocam bunları bende biliyorum İmanımızda yerinde Elhamdülillah ama yazının bazı kısımları etkileyici yoksa inandiğım filan yokben sana şunu söyleyim Mehmet: Dünyada Allah'a inanan bir insan olduğu sürece kıyamet kopmaz,kopmayacak çünkü Allah inananların üzerine kıyameti koparmaz..Çünkü mümin Allah için önemlidir..Allah'a iman çok önemlidir O'nun gözünde..kıyamet dünyada inanan kalmayınca kopacak..o zaman dünyanın amacı kalmayacak işte..bunun için kalbiniz rahat olsun..

Deccalı deşifre ederek büyük bir başarıya imza ATAn ekibimiz bu sefer resminide ele geçirdi
http://www.maxicep.com/konu-disi/de...skerdeyken+ba%FE%FDma+gelen+ilgin%E7+bir+olay
![]()