sagol mehmet karde$im ho$buldumMehmetce38™;1982836' Alıntı:Günaydın Huriş Hanım Hoşgeldiniz

ba$kamiEvet abi kar bayağı vardı ondan dolayı yollar kapanmıştı
günaydın
günaydın güven abi
armut piş ağzıma düş hesabı yani
burası başka ablam günaydın![]()

iyiyim guven dayi samsun sen nasilsin bakalimanaaaaa Huriiişşşş günaydın günaydın , hoşgeldin Yeğeeennn nasılsın![]()
iyi oldugunu biliyom az once soyledin 
kaçmam ben mehmet yaa nadidem niye bana burasi ba$ka dedin bakim kizMehmetce38™;1982896' Alıntı:Nadide niye müşteriyi burası değil diyerek kaçırıyosun![]()

hemde minik tav$an canim o benimNadide Tawşhan![]()

guven bazen ya$landigimi hissediyom biliyomusunya Huriş alemsin haaa yaşı 59 yapmışsın![]()

Buradayımata nerelerdesin yaa cennete gideriz bak yuzunu gorursek![]()

demitabiii en deli yaşların bunlar , ne yaşlanması daha bi deli dolu olman lazım .. hadi yuvarlan![]()
delirmem lazim aslinda dolu olmiyim yaa deli olim sadece
ya mehmet yaa sorma ba$ima gelenleri annemde bilmiyo kaç ya$imda oldugumu soruyom anne ben ne zaman dogdum diyorum tutunler dikilirken dogdun kizim mayis miydi neydi diyo e kaç yili diyorum harp vardi o yillar diyo harpten sonramiydi oncemiydi bilmiyom diyo boyle olunca ben kaç oluyorum bilmiyorum hangisava$tan once hangi sava$ tan sonra dogdum bilmiyorum diyoMehmetce38™;1982989' Alıntı:Ben birşey anlamadım Huriş Hanım 59 yaşindamı değilmi ben bi aralar profilde 32 yaşında görüyordum galiba![]()
hani nerde ?Buradayım![]()

Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim işlemlerimi, benim eylemlerimi anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir.hani nerde ?![]()

ne guzel konu$tun beaa helal sanaBeni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim işlemlerimi, benim eylemlerimi anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir.
![]()

Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim işlemlerimi, benim eylemlerimi anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir.
![]()

isim kısa kaldı beeeBen birşey anlamadım Huriş Hanım 59 yaşindamı değilmi ben bi aralar profilde 32 yaşında görüyordum galiba![]()

ben de 32 görüyordum amaaa , yıllar çabuk geçiyor 
Teşekkürler Abla... Gizli gizli daha güzel yane guzel konu$tun beaa helal sana
da niye boyle dedin seni hiç gormiyelimmi![]()
Bana ulaşmak isteyenler için profilim hep açık 
Şşşşt!.. Sus sus! Çaktırma!..M. K. Ataisim kısa kaldı beee
Nadir Hoca nerede?..