Samsunspor
Emekli Yönetici
Selamlar
oohhoohhhhoo AleykümSelam Eneessss
naber canımSelamlar
naber canımSelam sana... Değiştirelim senin şu üye adını yaSelamlar![]()
sanırım dışarıda , fazla kalamıycam deyip çıkmış . dinleniyor olamaz çünkü erken gitti dün

Nasıl amaMehmetce38™;1983128' Alıntı:Sabahleyin ğülmekten karnım ağrıydı son silinen mesaja bak Güven http://www.maxicep.com/maxicep-oyun...mut-nin-safagina-kac-gun-kaldi-17-240328.html

Konuşmam gerekiyordu onunla ama... Nadiren girmez foruma Nadir, o nadir an da nadiren de olsa Nadir tarafından bize denk geldi iyi mi

Iyiyim Güven abi senAdımda ne var Ata abi
![]()
Bilmem... Sanki daha ağır bir üye adı daha güzel olurdu gibi... Ben çıktım hastaneye gitmem gerekgörüşùrüz
Mehmet geçmiş olsun .. dikkat et kendine .Bilmem... Sanki daha ağır bir üye adı daha güzel olurdu gibi...
MaxiCep.Com - Profil bilgileri: ObEz
bu da çok ağır olmuş yaaaw 

Hoşgeldin...DiaBLoS™;1983164' Alıntı:Cümleten selamünaleyküm ..
Olay sidik yarışı aslındaHalit de uzatmış kafayıAllah Allah bunlar her gece şafak mı sayıyor
![]()
O gün kim ilk mesajı atacak olayı... 00:00:00 - 00:00:01 - 00:00:02 bu saniyelerde atılan bir sürü mesaj var
Şafak bahane...
Geçmiş olsun, hayırdır yahu...Mehmetce38™;1983167' Alıntı:Ben çıktım hastaneye gitmem gerekgörüşùrüz
Öyle deme yahmmm anladım Atacım .. benim dönemde kdlere (kısa dönem) şafak saymak yasaktızaten hepsi 155 gün neyini sayıyorsunuz l.annn derdi rütbeliler
![]()
Nasıl koyuyor biliyor musun o 6 ay şu anda... Seneye bu dönem yokum ben buralarda