Nadir
Emekli Yönetici
sen çiğ olarak yiyormuşun ben onu da göremiyorum..dükkanların önünden ah çekerek geçiyom Mehmet..Mehmetce38™;1978706' Alıntı:Pastırma 50 tl Levent ara sıra yeriz ancak ben 100 gram alırım bazen çiğ olarak yerim![]()

sen çiğ olarak yiyormuşun ben onu da göremiyorum..dükkanların önünden ah çekerek geçiyom Mehmet..Mehmetce38™;1978706' Alıntı:Pastırma 50 tl Levent ara sıra yeriz ancak ben 100 gram alırım bazen çiğ olarak yerim![]()

Bizde çeşit olmaz dostum biz sadeliği severiz
Yağ olayına gelince: Hadi len!!!
İyi geceler![]()

Megan Fox Mu Adriana Lima Mı?açıkla siyaset yapma bana attın ortaya bi laf devamını getir![]()

Halitim senin de ne geldiğin belli ne gittiğin anlamaz oldum valla..açıkla siyaset yapma bana attın ortaya bi laf devamını getir
nadir abi burdayım ya yeni geldim selamdı o![]()

Mehmetce38™;1978717' Alıntı:İyi geceler yeğenyürektesin hani filozof filan anlarsınya
![]()

8 saat falan buyur gel Levent..şimdi Pastırmalı bir pide olucaktı Yanında ayran Yada kola üstünde dumanı tütücek pidenin agzım sulandı yav nerden açtım bu Konuyu kayseri Kaç saat çeker burdan izmitten
Halitim senin de ne geldiğin belli ne gittiğin anlamaz oldum valla..![]()

8 saat falan buyur gel Levent..
Megan Fox Mu Adriana Lima Mı?
Bu konuyu görmedin mi
Bak bizim zevklerimiz bu hatunlar işte
Konuya dikkat edersen zevklerin çeşitli çeşitli olduğunu ve kimin zevkinin ne yönde olduğunu anlayabilirsin dostum. Anlayamıyorsan da uğraştırma beni
zevklerimiz benziyor ozaman ama limaya doğru bi kayma
var bende
Aaah ah
he yaa böyle işte ata kopar zincirlerrini yak köprülerizevklerimiz benziyor ozaman ama limaya doğru bi kayma
var bende
![]()

Mehmetce38™;1978757' Alıntı:Halit Hacıdayım anla canım sende![]()
nazar deydirmiyeyim maşallah
Bir ona bir bunasenin kayış ne tarafa![]()
Hocam sen din hocasısın, anlasan da anlamazlıktan gel ne olurah birde niye tartıştığınızı bir anlayabilsem..![]()