Gönüldaşların Mekanı..

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ne kadar dengesiz geldi yaa..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Güven gül bakalım sıra sana gelecek..:d::d:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hiç saklanma bulurlar..:d::d:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mehmet sesin kesildi yaww...:ehe

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ah anlasalar..moloz gibiler laftan da anlamıyorlar..

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Ne şartlarda paylaşım yapıyorum bilin Mesala 500 kb bir oyunu ele alalım ucweble indireceğin siteye gidip oyun adını opera 8.65(opera 8.65 benzer konuları gösteriyor ve dosya ekleme yetkisini kullanabiliyorum) yazıyorum varmı bizim sitede harcanan ucweb 25 kb opera 350 kb dikkat et daha birşey indirmedik oyunu indirmek sayfa değişmleriyle en az 550 kb maxicebe paylaşacağın bölüme gitmek opera8.65 ile en az 700 kb dosya ekleme yetkisi açmak 150 kb oyun ve resimleri yüklemek en az 600 kb tekrar sayfa güncellenmesi 150 kb hesaplayabilcenizmi alt tarafı 500kb lık bir oyun daha arada çoğu ufak tefek ayrıntıyı yazmadım bile

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bunlar bilmez Mehmedim sadece laf atmayı bilirler..

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Harbiden anlamıyorlar , ki onun bir öncesi mesajda bir eleman sertifika sorunu yaşayanlar ....yapsın diye not düşmüş .

Bodozlama atlıyorlar konuya :off::off:

Mehmet iyimisin :ehe:ehe itelim mi ???

--------------- Ekleme ---------------

He yaa Mehmet yemin ederim bunu bugün okuduğumda gözlerim doldu Kardeşim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:d::d::d:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Ne şartlarda paylaşım yapıyorum bilin Mesala 500 kb bir oyunu ele alalım ucweble indireceğin siteye gidip oyun adını opera 8.65(opera 8.65 benzer konuları gösteriyor ve dosya ekleme yetkisini kullanabiliyorum) yazıyorum varmı bizim sitede harcanan ucweb 25 kb opera 350 kb dikkat et daha birşey indirmedik oyunu indirmek sayfa değişmleriyle en az 550 kb maxicebe paylaşacağın bölüme gitmek opera8.65 ile en az 700 kb dosya ekleme yetkisi açmak 150 kb oyun ve resimleri yüklemek en az 600 kb tekrar sayfa güncellenmesi 150 kb hesaplayabilcenizmi alt tarafı 500kb lık bir oyun daha arada çoğu ufak tefek ayrıntıyı yazmadım bile

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
biliyoruz hemşo ama o molozlar bunu bilmezler..

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Yaw nıye aynı msj gtti

--------------- Ekleme ---------------

Yaw nıye aynı msj gtti valla ben bşka şey yazdm:d:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:ehe:ehe:ehe

Üst Alt