Mesaj bile biliyor bunlar bilmiyor:kop2:
Samsunspor Emekli Yönetici Mehmetce38' Alıntı: A.s Levent ben çıktım gelirim gençler Genişletmek için tıkla ... Mehmet
Samsunspor Emekli Yönetici nadir3391' Alıntı: canları sağolsun..gelirler Güven.. Genişletmek için tıkla ... evet Hocam iyi olsunlar da ..
nadir3391' Alıntı: canları sağolsun..gelirler Güven.. Genişletmek için tıkla ... evet Hocam iyi olsunlar da ..
Sehzade Üye İntifada' Alıntı: selamun aleyküm ağalar nasılsınız Genişletmek için tıkla ... abi gec oldu konulara bakıyordum kusura kalma coksukur abi sen nasılsın?
İntifada' Alıntı: selamun aleyküm ağalar nasılsınız Genişletmek için tıkla ... abi gec oldu konulara bakıyordum kusura kalma coksukur abi sen nasılsın?
Samsunspor Emekli Yönetici .işin yoksa kalabalık yapma tamam mı canım. eleman Hoca ' mızı deli edicek yaww .. Ne cevap vermişsin Hocam
.işin yoksa kalabalık yapma tamam mı canım. eleman Hoca ' mızı deli edicek yaww .. Ne cevap vermişsin Hocam
Sehzade Üye İntifada' Alıntı: eyvallah faruk iyiyim bende hamd olsun sende iyisindir inş... Genişletmek için tıkla ... abi bugunum biraz kotu gecti ama yinede cok sukur
İntifada' Alıntı: eyvallah faruk iyiyim bende hamd olsun sende iyisindir inş... Genişletmek için tıkla ... abi bugunum biraz kotu gecti ama yinede cok sukur