yandın Halitçiğim..1.cisin şimdiden..:d::d: katılmanı bekliyoruz..
haltie Üye yok abi ya megolaman sanacaklar öyle bir iddiam yok bi ağırlığımız var koskoca ayın üyesiyiz
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Davut™;1904158' Alıntı: Biraz geç oldu ... Genişletmek için tıkla ... Her dakika burda olunca değerin bilinmiyor ... Biraz yok olayım dedim
Davut™;1904158' Alıntı: Biraz geç oldu ... Genişletmek için tıkla ... Her dakika burda olunca değerin bilinmiyor ... Biraz yok olayım dedim
Samsunspor Emekli Yönetici gel Enes katıl .. İyiyz çok şükür.. Sol elmde tlf. Sağ elmde kaşık maxiyemek
Samsunspor Emekli Yönetici evet yemekte olan arkadaşlarımıza afiyet olsun. Afiyet olsun Enes Gülegüle Halit gel yine. Mehmet kayınbabadamsn bu gece ?
evet yemekte olan arkadaşlarımıza afiyet olsun. Afiyet olsun Enes Gülegüle Halit gel yine. Mehmet kayınbabadamsn bu gece ?
Nadir Emekli Yönetici Konu Sahibi Berlin Boleyn' Alıntı: güzellik yarışması varmış bende katıldım herkese merhabalar Genişletmek için tıkla ... Gözde bizde haliti seçtik aramaızda..hiç şansın yok..
Berlin Boleyn' Alıntı: güzellik yarışması varmış bende katıldım herkese merhabalar Genişletmek için tıkla ... Gözde bizde haliti seçtik aramaızda..hiç şansın yok..