by_hükümdar bakıp durma kardeş gel içer4
haltie Üye Davut™;1904047' Alıntı: Hemde farkla 1. olur...Güvenimiz tam Genişletmek için tıkla ... benim için mi diyosun
Davut™;1904047' Alıntı: Hemde farkla 1. olur...Güvenimiz tam Genişletmek için tıkla ... benim için mi diyosun
Mehmet Emekli Yönetici Samsunspor' Alıntı: ben kendime güveniyorum da Kızlara güvenemiyorum Genişletmek için tıkla ... sen dur Güven gençlerin ônünü açmak lazım bizden Halit katılsın
Samsunspor' Alıntı: ben kendime güveniyorum da Kızlara güvenemiyorum Genişletmek için tıkla ... sen dur Güven gençlerin ônünü açmak lazım bizden Halit katılsın
'Davut Üye halitkirli' Alıntı: benim için mi diyosun Genişletmek için tıkla ... Oyum yabancıya gitmesin...
haltie Üye Samsunspor' Alıntı: evet Mehmet doğrusun bizden Halit katılsın Genişletmek için tıkla ... abi konuda kendine güvenen diyo ya sen gir
Samsunspor' Alıntı: evet Mehmet doğrusun bizden Halit katılsın Genişletmek için tıkla ... abi konuda kendine güvenen diyo ya sen gir
Nadir Emekli Yönetici Konu Sahibi tamam oylar ona veriliyor... ama o sarı kafaysan Halit oyumu vermem..
Mehmet Emekli Yönetici halitkirli' Alıntı: yok abi ya bizi beğenen beğenmiş seven sevmiş gerisi hikaye Genişletmek için tıkla ... Halitcim evlenmıcen yarışma sadece
halitkirli' Alıntı: yok abi ya bizi beğenen beğenmiş seven sevmiş gerisi hikaye Genişletmek için tıkla ... Halitcim evlenmıcen yarışma sadece