Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gönüldaşların Mekanı..
Sponsorlu Bağlantılar
Mehmet
Emekli Yönetici
Hoca kulaklarını çekicem artık hiç uğramıyosun
--------------- Ekleme ---------------
Bende 2.30 da yattım biraz erken yazsaydın Halitte vardı takılırdık
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
nasıl uğrayım canım..akşam bir türlü giremedim..ben de bıraktım..erken yattım..gündüz okuldayım..napıyım..tatile az kaldı..
Mehmet
Emekli Yönetici
Şu tatil bir gelseydi ya
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
evet Mehmet ben seni gibi boş değilim..
Samsunspor
Emekli Yönetici
Allah kolaylık versin Nadir , az kaldı ..
Mehmet sırf mekan boş kalmasın diye yazdım , ondan önce de denedim fakat giremedim siteye , girebilsem takılırdık yav
gece yazılanları okuyunca ben de çok güldüm Mehmet
Mehmet
Emekli Yönetici
Siteyide çok boşladık biraz paylaşım yapmak lazım
Samsunspor
Emekli Yönetici
sabah v5 için 2 sms prosu ekledim . fırsat buldukça yapıyorum bir şeyler . Mehmet sen cepteyken konu açabiliyormusun
--------------- Ekleme ---------------
ohooooo Halit
Mehmet
Emekli Yönetici
Evet ama sorma uğraştırıyor ucweb opera 8.65 ikiside açık kalması gerekiyor birini açınca biri kapanıyor off herkes çıkamaz içinden
Samsunspor
Emekli Yönetici
Büyüksün Vallaha Mehmet .. Senin bir paylaşımın bizim 10 paylaşımımız eder hatta az kalır ya
Mehmet
Emekli Yönetici
Ulen Halit nirdesn sen
Samsunspor
Emekli Yönetici
göründü ama kaçtı hayta
Mehmet
Emekli Yönetici
Mesala 500 kb bir oyunu ele alalım ucweble indireceğin siteye gidip oyun adını opera 8.65(opera 8.65 benzer konuları gösteriyor ve dosya ekleme yetkisini kullanabiliyorum) yazıyorum varmı bizim sitede harcanan ucweb 25 kb opera 350 kb dikkat et daha birşey indirmedik oyunu indirmek sayfa değişmleriyle en az 550 kb maxicebe paylaşacağın bölüme gitmek opera8.65 ile en az 700 kb dosya ekleme yetkisi açmak 150 kb oyun ve resimleri yüklemek en az 600 kb tekrar sayfa güncellenmesi 150 kb hesaplayabilcen mi Güven alt tarafı 500kb lık bir oyun daha arada çoğu ufak tefek ayrıntıyı yazmadım bile
Samsunspor
Emekli Yönetici
uuffff yok yok hesaplamayacağım .. Mehmet o kadar emek zaman ücret , hadi hepsini geçeceğim resmen ustalık istiyor.
Helal olsun tek kelimeyle Helal Olsun ,bu kadar işi cepten yapmak büyük olaydır .
Mehmet
Emekli Yönetici
50 mb intrnet paketi 20 kntr 100 mb 65 kntr hadi kntru geçtik kota bitiyor yenisini alamıyorum süresi var sırf bunun için yeni hat aldım
Samsunspor
Emekli Yönetici
evet biliyorum Mehmet yeni hat aldın . gıcık trkcll daa , yani paranla kota alamıyorsun yok böyle bir mantık