Buyrun bunlar da tatlılarınız .. :ehe
DiaBLoS Admin Buyrun bunlar da tatlılarınız .. Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
kemal21 Üye evet beyler benide alırsınız dimi ama ben iyice yerleşeyimde size hayır deme şansı kalmasın
DiaBLoS Admin kemal21' Alıntı: evet beyler benide alırsınız dimi ama ben iyice yerleşeyimde size hayır deme şansı kalmasın Genişletmek için tıkla ... Bir test edelim önce seni bakalım .. Sonra vadi de toplanır , kararı veririz size ?
kemal21' Alıntı: evet beyler benide alırsınız dimi ama ben iyice yerleşeyimde size hayır deme şansı kalmasın Genişletmek için tıkla ... Bir test edelim önce seni bakalım .. Sonra vadi de toplanır , kararı veririz size ?
-YARINIYOK- Üye hamsiiiii kemal21' Alıntı: evet beyler benide alırsınız dimi ama ben iyice yerleşeyimde size hayır deme şansı kalmasın Genişletmek için tıkla ... kimsin nesin necisin niye geldin ne getirdin kim tavsiye etti annem kim baban ne iş yapar yaşın kaç nerelisin bunları cevapla aramıza alırız
hamsiiiii kemal21' Alıntı: evet beyler benide alırsınız dimi ama ben iyice yerleşeyimde size hayır deme şansı kalmasın Genişletmek için tıkla ... kimsin nesin necisin niye geldin ne getirdin kim tavsiye etti annem kim baban ne iş yapar yaşın kaç nerelisin bunları cevapla aramıza alırız
Mehmet Emekli Yönetici -YARINIYOK-' Alıntı: hamsiiiii kimsin nesin necisin niye geldin ne getirdin kim tavsiye etti annem kim baban ne iş yapar yaşın kaç nerelisin bunları cevapla aramıza alırız Genişletmek için tıkla ...
-YARINIYOK-' Alıntı: hamsiiiii kimsin nesin necisin niye geldin ne getirdin kim tavsiye etti annem kim baban ne iş yapar yaşın kaç nerelisin bunları cevapla aramıza alırız Genişletmek için tıkla ...
Mehmet Emekli Yönetici DiaBLoS™;2188555' Alıntı: Keşke bende seçmesem ? Bamya , taze fasülye , soğan , sarımsak asla yemem ... Genişletmek için tıkla ... ye Alicim ye şifadır hepsi tabiki toplum içine çıkarken soğan sarımsak yemeyelim
DiaBLoS™;2188555' Alıntı: Keşke bende seçmesem ? Bamya , taze fasülye , soğan , sarımsak asla yemem ... Genişletmek için tıkla ... ye Alicim ye şifadır hepsi tabiki toplum içine çıkarken soğan sarımsak yemeyelim
DiaBLoS Admin Nadir' Alıntı: ne yiyoruz? Genişletmek için tıkla ... Şırdan yiyoruz hocam .. Mehmet' Alıntı: ye Alicim ye şifadır hepsi tabiki toplum içine çıkarken soğan sarımsak yemeyelim Genişletmek için tıkla ... Şifadır da , ah yiyebilsem bir de ..
Nadir' Alıntı: ne yiyoruz? Genişletmek için tıkla ... Şırdan yiyoruz hocam .. Mehmet' Alıntı: ye Alicim ye şifadır hepsi tabiki toplum içine çıkarken soğan sarımsak yemeyelim Genişletmek için tıkla ... Şifadır da , ah yiyebilsem bir de ..