haklısın abi.doğru söyledin:) Eyvallah .. :) :naughty::naughty: Anladın sen onu :ehe Muhakkak . :ehe
DiaBLoS Admin sensizlik32' Alıntı: haklısın abi.doğru söyledin Genişletmek için tıkla ... Eyvallah .. TuRkiShCowboy' Alıntı: Anladın sen onu Genişletmek için tıkla ... Muhakkak .
sensizlik32' Alıntı: haklısın abi.doğru söyledin Genişletmek için tıkla ... Eyvallah .. TuRkiShCowboy' Alıntı: Anladın sen onu Genişletmek için tıkla ... Muhakkak .
haltie Üye media player hata veriyor arada güncelleyemiyorum korsan xp var orjinal vistam var kullanmıyorum o yüzden winamp kurdum iyi ama siyah ekran ali
media player hata veriyor arada güncelleyemiyorum korsan xp var orjinal vistam var kullanmıyorum o yüzden winamp kurdum iyi ama siyah ekran ali
DiaBLoS Admin Siyah ekranlı oln sürümü, en kötüsü bence .. Deneme amaçlı kurmuştum , kurduğumla silmem bir oldu ..
DiaBLoS Admin TuRkiShCowboy' Alıntı: 20 gündür ilk defa mouse tutuyorum cs oynuyorum Genişletmek için tıkla ... Maşallah maşallah
TuRkiShCowboy' Alıntı: 20 gündür ilk defa mouse tutuyorum cs oynuyorum Genişletmek için tıkla ... Maşallah maşallah
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Laptop çöktü galiba Açılmıyor sürekli siyah ekran var Şansa bak yaa Abla hoşgeldin imzayı yapan güzel olduğu için ona benzemiş
Laptop çöktü galiba Açılmıyor sürekli siyah ekran var Şansa bak yaa Abla hoşgeldin imzayı yapan güzel olduğu için ona benzemiş
DiaBLoS Admin Enes de bir sürü var zaten .. imzan çok amatörce olmuş bu arada enescim Harfler doğru dürüst okunmuyor bile Doğruya doğru şimdi
Enes de bir sürü var zaten .. imzan çok amatörce olmuş bu arada enescim Harfler doğru dürüst okunmuyor bile Doğruya doğru şimdi