Gönüldaşların Mekanı..

Sponsorlu Bağlantılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
:d::d::d:

haltie

haltie

Üye
gönüldaş haltie, gönüldaş prens haltie etiketler bak :pro:

ebuş...

ebuş...

Üye
gönüldaş haltie, gönüldaş prens haltie etiketler bak :pro:

avatarına kurban olduğum :D ayy taktım ben bu avatara :d: sen o yarışmaya katılsaydın ya bebek cok piskopat bakıyor :kop: neyse ben kaçiyim sonunda haltie beni dövcekk :D HAYIRLI GECEELER HERKESE :)

izmirligenc

izmirligenc

Üye
:ehe:ehe

haltie

haltie

Üye
avatarına kurban olduğum :D ayy taktım ben bu avatara :d: sen o yarışmaya katılsaydın ya bebek cok piskopat bakıyor :kop: neyse ben kaçiyim sonunda haltie beni dövcekk :D HAYIRLI GECEELER HERKESE :)

çocuğun böyle olacak fazla bakma:ehe

izmirligenc

izmirligenc

Üye
ebru okuduysa bugun uyuyamaz kesin:d::d:

haltie

haltie

Üye
:ehe mutluluktan mı:ehe

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
selam gençler nasıl gidiyor

minoo

minoo

Üye
kndi adıma : hç ii deil :(

minoo

minoo

Üye
Dertler bitiyo mu gecenin bi yarısu ağla ağla :s

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Daha 18 yaşındasın bu ne umutsuzluk özel değilse anlat belki bir çözümü vardır

minoo

minoo

Üye
Aile-okul-aşk üçgeninde kaldm

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
bir seçim yapmak zorunda kalırsan ilk aile olması lazım ikinci sırada okul aşk dediğin biraz erken değilmi senin için ben 18 yaşında aşık oldugum kişinin şimdi yüzünü hatırlamıyorum bile

minoo

minoo

Üye
ama o zmn da byle dşünmüyodun dmi??
çok boş ya sadece bu kişiye deil.ilk teklife evet dediqme o kdr pişmanımki.saçmalıktan bşka bşi deil.

D3N1Z

D3N1Z

Üye
saçmalıkmı niye yaşıyoruz :s aşk'dır aile baglilikda bir aşk.dır cok da fark yok aramızda ama o yaş için normal proplemler hepsinin tek cozumu var o da zaman ancak yapman gereken farkında olmak...

minoo

minoo

Üye
herkesn fikri kndine dmi arkadaşm ;)

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
o Zaman böyle düşünmüyordum tabiki insan yaşamadan nasıl bilebilirdiki birde içine kapanıksan kimseye anlatmıyorsan dahada vahim oluyor. durum hani geri dönebilsem o zamana keşke olmasaydı diyebileceğim bir olaydı benim için tabiki bunun sebebi boşa harcanmış zaman vs anlatmak istediğim şu önce güçlü olmak gerekiyormuş hayatta eğer kendine inanıyorsan okuluna dört elle sarılıcaksın bitiriceksin sonrada doğru insanla doğru zamanda aşk ve sevgi yaşıcaksın

minoo

minoo

Üye
aynen.qayet ii anlattn. :oke:
oooof :/ :hmmm

D3N1Z

D3N1Z

Üye
tabiki kişiye göre değişir umarım sende de bi değişim gerçekleşir...bende pat diye bir girdim ama :))

iyi bir şeylerden bahsedelim yaz geliyor yarin konser var yorulacam ama guzel gecegine inanıyorum sizlerde iyi bir şey yok mu ? maxi gönüldaşları

Üst Alt