Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gönüldaşların Mekanı..
Sponsorlu Bağlantılar
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Ben az yazmışım
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Mehmet tamda ben onu merak ediyordum yaw...
Eee Ebuş napıyorsun? okuyor musun?
Aziz™
Üye
iki maxicep sayfası açtım birine burdan mesaj yazıyorum diğeriylede yarışmanın sonuç konusunu hazırlıyorum.biri beni durdursun yahu
ebuş...
Üye
okuyorum pek okumak sayılmaz ama biras karışık acık lise değil ama sadece sınavlara giriyorum hafızlık okuyorum o yüzden izin veriyorlar allah razı olsun ...bu hafta sınav haftası
Mehmet
Emekli Yönetici
Dur Aziz
ebuş...
Üye
yandıkki ne yandık
izmirligenc
Üye
aman nuray duymasin aziz fena durdurur seni valla haberin ola enes takip durumumuz nedir varmi kulubede yedek oyuncu
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Ebuş Allah yardımcın olsun..hafızlıkta güzeldir..esas okumak odur..
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Ebru , neden tarantula , iguana, yılan seviyorsun
Aziz™
Üye
merak etme yunus bana da teklif ettiler ama bir daha etmezler gereken cevaplarını aldılar zaten
evet abim cok güzel ama bir okadarda zor wallahi bide okulla birleşince kaldıramadım şu son zamanlar 5 gün ikisindende izin aldım sizlerle tanıştım yüzümü güldürdünüz
hmm güzel soru ya ne biliyim daha değişik daha ilgi çekici geliyor kedi köpeğ alıştı gözümüz ...mesela o tarantulaya bakınca yada igoruma pul pul desen desen kağıda çizssen cizilmezz yarabbim neler yaratıyor ...benimde cok ilgimi cekiyo tabii
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
burası hep böyledir Ebuş..biz paso yuvarlanırız..
Aziz™
Üye
ablam sağolsun koskoca bir tabak patlamış mısır getirdi.oh gel keyfim gel
ebuş...
Üye
heheh ne güzel
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Aynı benim arkadaş Enes
O da yılan , tarantula manyağı
okuldan kaçıp yılan toplamaya gitti cuma günü
akrep satışı falan yapıyor
iğrenç yaa
ebuş...
Üye
yok yaa cok güzel akrebe izin verseler alıcam ama herşeyin bi sınırı var diyorlar bana kalsa ben neler neler alırım ama ....