Mehmet
Emekli Yönetici
görüşürüz Hüseyin sende gönüldesinneyse ben kaçar ders çalışayım birazgönüldesiniz gönüldaşlar, kalın sağlıcakla, iyi sohbetler keyifli forumlar

görüşürüz Hüseyin sende gönüldesinneyse ben kaçar ders çalışayım birazgönüldesiniz gönüldaşlar, kalın sağlıcakla, iyi sohbetler keyifli forumlar

Bizim genel karşılamamızı beğenmedin mi Halit'imway be ne güzel karşılama oldu sağolun arkadaşlarnasılsınız
![]()

Gel gel, film gibi olacak zatenAbi yok oraya gelirsem her türlü günahı işlerim ben![]()
Kıldığım namazlar boşa gitmesin sen eğlenmene bak abi biz en fazla sinemaya gidiyoruz arkadaşlarla![]()

İşe yara!!!
Benim cennetten tanıdığım var diye 
seni gördük Daha iyi olduk sende iyisindir umarızway be ne güzel karşılama oldu sağolun arkadaşlarnasılsınız
![]()
nadir hoca dün isayı iyi payladı sana ne tepki verirdi şimdi düşünemiyorumBizim genel karşılamamızı beğenmedin mi Halit'im
Sıkıldım diğer muhabbet konularındaki merhaba - merhaba güle güle - güle güle olayından bıkmıştım, o yüzden olabildiğince kısa kesiyorum bu süreciGel gel, film gibi olacak zaten
Yahu çocuğu da kendime benzeteceğim, boşver Enes takılma sen banaİşe yara!!!
Bir 60-70 sene sonra cehennemde hava atacamBenim cennetten tanıdığım var diye
![]()

Yok Enes, tipten kurtarmıyoruz vallahiAbi bak kendi ağzınla söylüyorsun yaptığının günah olduğunu![]()
Gel bar yerine dini sohbete gidelim![]()
Sakal bile bıraktım bu sefer de komünist yaftası yedim... Linç ederler beni 

Şşşşt sus sus!.. Duymasın!..nadir hoca dün isayı iyi payladı sana ne tepki verirdi şimdi düşünemiyorum![]()

Sordunmu kendine, ben neyim, niye geldim, nereye gitmeliyim diye... Aklina geldi mi hiç yarin olup olmamak... Uyudugunda uyanmamayi hiç düsündün mü... Madem düsünmedin bunlari ozaman düsün seni senden çok düsüneni... Geldi mi namaz vakti alnini secdeye koy, düsün sana seni vereni günde bir saat... Unutma; dün bitti... Yarin varmi? Gençligine güvenme ölenler hep ihtiyar mi?Bu söz bu hayat için geçerli Mehmet abi istersen öbür taraf için de birkaç söz söyleyebilirsin![]()
En büyük günahın Yaradan'ın yarattığına zarar vermek olduğuna inanırım. O yüzden yaradılana zarar vermeden yaparım ne yaparsam. Hayatımda bir kere bile sarhoş olmamış birisiyim ya da sigara içmemiş birisi... Sigara içen bence içki içenden çok daha büyük bir zarar verir kendisine... Ama sigara içilir de alkole asla denir... Çok şekilci bakamıyorum ben, amaca göre yorum yapmayı tercih ediyorumTabiki özgür irade ona lafım yok ama ne bileyim ışteKomünist
![]()
![]()

oyy oyy ooyyyy coşmuşuz yine
--------------- Ekleme ---------------
Gönüldaşlar , ferrariye geçtimfırsat bulmuşken diğer bölümdeyim haa , oyun yollim siteye eueuheuhe