Gönüldaşların Mekanı..

Sponsorlu Bağlantılar

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
way be ne güzel karşılama oldu sağolun arkadaşlar :op::sarıl: nasılsınız:ehe
Bizim genel karşılamamızı beğenmedin mi Halit'im :D

Sıkıldım diğer muhabbet konularındaki merhaba - merhaba güle güle - güle güle olayından bıkmıştım, o yüzden olabildiğince kısa kesiyorum bu süreci :)
Abi yok oraya gelirsem her türlü günahı işlerim ben :ehe
Kıldığım namazlar boşa gitmesin sen eğlenmene bak abi biz en fazla sinemaya gidiyoruz arkadaşlarla :ehe
Gel gel, film gibi olacak zaten :eller:

Yahu çocuğu da kendime benzeteceğim, boşver Enes takılma sen bana :D İşe yara!!!
Bir 60-70 sene sonra cehennemde hava atacam :D Benim cennetten tanıdığım var diye :d:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Abi bak kendi ağzınla söylüyorsun yaptığının günah olduğunu :)
Gel bar yerine dini sohbete gidelim :D

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Bizim genel karşılamamızı beğenmedin mi Halit'im :D

Sıkıldım diğer muhabbet konularındaki merhaba - merhaba güle güle - güle güle olayından bıkmıştım, o yüzden olabildiğince kısa kesiyorum bu süreci :)
Gel gel, film gibi olacak zaten :eller:

Yahu çocuğu da kendime benzeteceğim, boşver Enes takılma sen bana :D İşe yara!!!
Bir 60-70 sene sonra cehennemde hava atacam :D Benim cennetten tanıdığım var diye :d:
nadir hoca dün isayı iyi payladı sana ne tepki verirdi şimdi düşünemiyorum :D

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Hayat catlak bardaktaki suya benzer..!
icsende tükenir icmesende... Bu yüzden hayattan tat almaya bak...
çünkü YA$ASAN DA BiTECEK YA$AMASAN DA..

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Bu söz bu hayat için geçerli Mehmet abi istersen öbür taraf için de birkaç söz söyleyebilirsin :ehe

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Umudunu kaybederse insan kayip bir kente benzer sen yuregindeki umudu sakin kaybetme cunku hayat bir armagandir sana,sen ise en güzel armagansin hayata .......

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Abi bak kendi ağzınla söylüyorsun yaptığının günah olduğunu :)
Gel bar yerine dini sohbete gidelim :D
Yok Enes, tipten kurtarmıyoruz vallahi :D Sakal bile bıraktım bu sefer de komünist yaftası yedim... Linç ederler beni :d:

Özgür irade... Herkes bu hayatta istediği gibi yaşıyor. Sonucuna da kendisi katlanıyor :)
Ayrıca Sokrates'in sakal teorisi vardır... Sakal beyazladıkça inanç artar diye. Bakalım ilerde belki daha ulvi birisi olurum :D
nadir hoca dün isayı iyi payladı sana ne tepki verirdi şimdi düşünemiyorum :D
Şşşşt sus sus!.. Duymasın!.. :kıskıs:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Hocam geldi:sarıl:

--------------- Ekleme ---------------

Bu söz bu hayat için geçerli Mehmet abi istersen öbür taraf için de birkaç söz söyleyebilirsin :ehe
Sordunmu kendine, ben neyim, niye geldim, nereye gitmeliyim diye... Aklina geldi mi hiç yarin olup olmamak... Uyudugunda uyanmamayi hiç düsündün mü... Madem düsünmedin bunlari ozaman düsün seni senden çok düsüneni... Geldi mi namaz vakti alnini secdeye koy, düsün sana seni vereni günde bir saat... Unutma; dün bitti... Yarin varmi? Gençligine güvenme ölenler hep ihtiyar mi?

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Tabiki özgür irade ona lafım yok ama ne bileyim ışte :D Komünist :ehe :ehe

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
:halay1: :halay1: :halay1: :halay1: :halay1: :halay1: :halay1: :halay1: :halay2:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Tabiki özgür irade ona lafım yok ama ne bileyim ışte :D Komünist :ehe :ehe
En büyük günahın Yaradan'ın yarattığına zarar vermek olduğuna inanırım. O yüzden yaradılana zarar vermeden yaparım ne yaparsam. Hayatımda bir kere bile sarhoş olmamış birisiyim ya da sigara içmemiş birisi... Sigara içen bence içki içenden çok daha büyük bir zarar verir kendisine... Ama sigara içilir de alkole asla denir... Çok şekilci bakamıyorum ben, amaca göre yorum yapmayı tercih ediyorum :)

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Bir ben bilirim ne demek istedigimi bir ben söylerim sözlerimi,bir ben duyarim sesimi,geriye kalanlar ise yanlis duyar yanlis anlar,o yüzden sadece ben bilirim Ne oldugumu...

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
oyy oyy ooyyyy coşmuşuz yine :D

--------------- Ekleme ---------------

Gönüldaşlar , ferrariye geçtim :aha: fırsat bulmuşken diğer bölümdeyim haa , oyun yollim siteye eueuheuhe

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Mehmeeeeeeettttttttttt :aha::aha:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Abi sana komünist demedim :ehe ayrıca içen içer ben ona karışmam sadece öğüt veya öneride bulunurum olumlu yaklaşırsa o kazanır :) Karşımdakinin günah işlediğini Görüp de soylemezsem ben de günaha girerim yükümlüyum çünkü :) Yaa ince işler bunlar :ehe Herkes hürdür diyorum ve sözü size bırakıyorum :ehe

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
:d::d::d: Enes

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Efendimmm :ehe

Üst Alt