Mehmet
Emekli Yönetici
™MeHMeTcE38™ olurmukiHoşgeldin Mustafa...Ne yapalım?..

™MeHMeTcE38™ olurmukiHoşgeldin Mustafa...Ne yapalım?..

İngilizce'de kaç çeşit tens var?.. Progressive tenses, perfect tenses, simple tenses, perfect progressive tenses...Hoşgeldin. Bakıyorum geçmiş sayfalara da sözümü dinlemişsin![]()

Abi neden bu " ™ " ler konusunda ısrarcısın.![]()
Onu koymazsan rumuzun patentsiz mi kalıyor?![]()
hoş oluyor gibi geliyor bana
valla bende öyle hissediyorum belki komik gelcek ama rahatsız oluyorum burda olmayıncaAbi Anıtkabir kapısında bekleyen merasim askeri gibisin maşallah..
Nöbeti senden çok tutan yok.
--------------- Ekleme ---------------
Hoş buldum Ata..

Sanırım sebil var.
Rumuzunu değiştireni evlendiriyorlar mı?![]()
çaktırma sıraya geç 
Ne yapalımhoşbuldukevet biraz öyle oldu...bu arada benim nickede el atalım
![]()
Senin üye adını sırf ™ yapalımMehmetce38™;1997991' Alıntı:™MeHMeTcE38™ olurmuki![]()

Abooovvv olurmuNe yapalımSenin üye adını sırf ™ yapalım
![]()

Mehmetce38™;1998007' Alıntı:hoş oluyor gibi geliyor bana
![]()

Mehmetce38™;1998007' Alıntı:valla bende öyle hissediyorum belki komik gelcek ama rahatsız oluyorum burda olmayınca![]()

Mehmetce38™;1998007' Alıntı:çaktırma sıraya geç
![]()

Haha çok zekiyimMehmetce38™;1998022' Alıntı:Abooovvv olurmu![]()
Kimsenin aklına ™ almak gelmemiş 
Değiştireyim mi?
Bul ama artıkdaha düşünmedim aklıma düzgün bi nick gelmiyor

Yok Ata aman diyim sonuna bi ™ eklettik benim bisürü n73 fanatiklerim var kafamın etini yediler günlerce abi sen eski senmisin diyeHaha çok zekiyimKimsenin aklına ™ almak gelmemiş
OluurDeğiştireyim mi?
Bul ama artık
![]()

Bul ama artık![]()
öneri yapabilirsin SilerizMehmetce38™;1998044' Alıntı:Yok Ata aman diyim sonuna bi ™ eklettik benim bisürü n73 fanatiklerim var kafamın etini yediler günlerce abi sen eski senmisin diye![]()

sende biraz yardımcı olöneri yapabilirsin
SiL_BaSTaN yok olmadı
№
![]()

Mehmetce38™;1998054' Alıntı:SiL_BaSTaN yok olmadı
![]()
MaxiCep.Com - Profil bilgileri: 2.mehmetMehmetce38™;1998054' Alıntı:Benim gözüm korktu vazcaydım estetikten ama rumuzun başına ™ koysak şık olur gibi geliyor bana![]()

Mehmetce38™;1998032' Alıntı:Hayırlısı olsun kardeşim İnşallah o günleride görürüz geliriz düğünede![]()

MaxiCep.Com - Profil bilgileri: 2.mehmet
Seni de 3. Mehmet yapalım mı Abi
Padişah gibi olursun alimallah![]()

yok aman hergenekoncu diye götürürlerHergelekon muMehmetce38™;1998067' Alıntı:yok aman hergenekoncu diye götürürler