Gönüldaşların Mekanı..

tragedie

Emekli Yönetici
Yav gündüz yazdım iş çıktı bir yere gittim kusura bakmayın nasıl gidiyor

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İyilik Levent sen nasılsın?

tragedie

Emekli Yönetici
sagol Nadir Hocam Koşuşturmaca Ya bu 2010 yılını Çok sevdim bir kar yagıyor izmite süper dışarı çıkıp kardan adam yapasım var yani ama tek başıma yapamam

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sagol Nadir Hocam Koşuşturmaca Ya bu 2010 yılını Çok sevdim bir kar yagıyor izmite süper dışarı çıkıp kardan adam yapasım var yani ama tek başıma yapamam
geliyim diyeceğim ama gelemem burda pek yok hemen eridi..

Mehmet

Emekli Yönetici
Hoşgeldin Levent burası çok soğuk kar yok

tragedie

Emekli Yönetici
hoş buldum mehmet abi sagolasın valla Bende inanamıyorum normalde kocaelide az bir şey yagar giderdi kar yagışı Şuan acayip bir soguk var - kaçlarda bilmiyorum birde süper kar yagıyor Normalde ben pvc dograma işinde Çalışıyorum bugün dışarıda çalıştım Çalışınca insan sogugu anlamıyor ama yarım saat kıpırdamadan dursam donarım heralde

Mehmet

Emekli Yönetici
Mevsimler değişiyor galiba burda kar aylarca kalkmazdı şimdi 2 gün sürmüyor Allah sonumuzu hayır etsin

tragedie

Emekli Yönetici
Hayırlısı Olsun mehmet abi

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
anlaşılan bölgelerin yeri değişmiş..

Praetor

Emekli Yönetici
Nadir Abiyi traş ettim, fazlalıkları aldık hocamızdan

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sağolasın Ata..böyle daha güzel oldu..

Praetor

Emekli Yönetici
Güle güle kullan

tragedie

Emekli Yönetici
anlaşılan bölgelerin yeri değişmiş..

Keşke öyle bir şey olsa ) pastırmanın orjinalini onlar yiyor bizde burda sucuk pastırma yiyoruz zannediyoruz (kayseri denilince neden aklıma pastırma geliyor erman hocanın yüzünden kızmayın bana

Mehmet

Emekli Yönetici
Hayırlı Olsun Hocam sade ve güzel oldu

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Keşke öyle bir şey olsa ) pastırmanın orjinalini onlar yiyor bizde burda sucuk pastırma yiyoruz zannediyoruz (kayseri denilince neden aklıma pastırma geliyor erman hocanın yüzünden kızmayın bana
valla Levent ben aslında Sivaslıyım 16-17 senedir Kayseride kalırım belki2 belki 3 kez pastırma yemişimdir..çok pahalı maalesef el değmiyor..ancak sucuk yiyebiliyoruz..

haltie

Üye

valla doğru ata'yada dedim nedenini ah une belle histoire ahh bence profil müzik yarışması güzel oldu kimse incitilmeden rencide edilmden zevkli bir biçimde son buldu.tekrardan eline sağlık.ama mesela adminlere yağ yakıldığıda olmuyor değil

açıkla kardşim yarıda bırakma zevkler çeşitli

iyi geceler gönüldaşlar hepinizi öpirem ben bakudan gelmişem selamlar getirmişem hepimiz gardaşız kanız

tragedie

Emekli Yönetici
oo nadir hocam hayırlı olsun yeni kullanıcı adın bende öyle abi artık lükse kaçıyor pastırma sucuk işini bile bozdular yok tavuk katıyorlar yok hindi eti katıyorlar

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İyi geceler Halitim Allah rahatlık verssin..

Mehmet

Emekli Yönetici
Pastırma 50 tl Levent ara sıra yeriz ancak ben 100 gram alırım bazen çiğ olarak yerim

Praetor

Emekli Yönetici
Bizde çeşit olmaz dostum biz sadeliği severiz

Yağ olayına gelince: Hadi len!!!

İyi geceler