Gönüldaşların Mekanı..

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet yaa rütbeden daha çok katkı ve paylaşımdır zaten...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
katılıyorum Halit..

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Karnım acıktı yaw ..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ne çabuk Ali akşam yemeği yedin değil mi? gel beraber olsun diyeceğim ama biz yiyeli çok oldu..

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Hiç değer verilmediğini iddia etmek bence biraz acımasızca yorumlamak olur olayı...
Zira değer verildiğini düşünüyorum ben de...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
katılıyorum Ata paylaşım baya arttı farkındayız..eskisi gibi değil yeni bir üye bile arka arkaya konular açıyor..

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Herkese iyi geceler diliyorum .. Ben müsadenizle çıkıyorum . Görüşmek üzere .
Keyifli forumlar hepinize . Kalın sağlıcakla .
Sevgiler .

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ali müsaade Allah'tan..iyi geceler..Allah rahatlık versin...

haltie

haltie

Üye
katılıyorum Ata paylaşım baya arttı farkındayız..eskisi gibi değil yeni bir üye bile arka arkaya konular açıyor..

abi paylaşımda önemli ama siteye kattığı değer de önemli yani üyenin görüşüne saygı gösterilmeli bazı zamanlar geliyor resmen cunda yönetimi gibi oluyor.göz korkutmak gibi bence herkes görevini yapsa belli kalıplar içinde sorun yaşanmıyacak.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Ben paylaşımdan değil, paylaşım yapana verilen değerden bahsediyorum abi :)
abi paylaşımda önemli ama siteye kattığı değer de önemli yani üyenin görüşüne saygı gösterilmeli bazı zamanlar geliyor resmen cunda yönetimi gibi oluyor.göz korkutmak gibi bence herkes görevini yapsa belli kalıplar içinde sorun yaşanmıyacak.
Örnek verebilir misin Halit?..

haltie

haltie

Üye
Ben paylaşımdan değil, paylaşım yapana verilen değerden bahsediyorum abi :)Örnek verebilir misin Halit?..

örnek şu ata herkes için geçerli yani üyede üyeliğini yapacak yöneticide.şurda sorun insanın olduğu her yerde sorun olur.maxicepte 1000000+ bir site.kontrolü gerçekten zor.kimseyi rencide etmiycem ama yapılan yanlışlar var bu gerçek ama tavır çok yanlış oluyor bazen.insanlar kırılıyor ve soğuyor resmen.insan kaybetmek kolay önemli olan onu kazanmak.bu arada üyelerin hiç biri vazgeçilmez değil ben kendimi öyle görmüyorum en azından.bunun arkasına sığınacak kadar komik değilim en azından ama bunla gelinince insanın üzerine anlamsız oluyor.

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
mekàna iyi geceler .. Uykuya merhaba

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İyi geceler Güven Allah rahatlık versin..:bye2::bye2:

haltie

haltie

Üye
iyi geceler dayı:ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici

örnek şu ata herkes için geçerli yani üyede üyeliğini yapacak yöneticide.şurda sorun insanın olduğu her yerde sorun olur.maxicepte 1000000+ bir site.kontrolü gerçekten zor.kimseyi rencide etmiycem ama yapılan yanlışlar var bu gerçek ama tavır çok yanlış oluyor bazen.insanlar kırılıyor ve soğuyor resmen.insan kaybetmek kolay önemli olan onu kazanmak.bu arada üyelerin hiç biri vazgeçilmez değil ben kendimi öyle görmüyorum en azından.bunun arkasına sığınacak kadar komik değilim en azından ama bunla gelinince insanın üzerine anlamsız oluyor.
"İnsan kaybetmemek" hususuna ayrıca ve özellikle değer veren birisiyim. Aksine hep kazanmaya çalışırım kişileri. Diğer admin arkadaşlarım da böyledir.

Bir sorun çıktığı zaman, (forumda demiyorum sadece her yerde, hatta dava açıldı diyelim, adliyede olalım) 2 taraf vardır ve istisnai durumlar haricinde bu iki taraf da kendisini haklı görür. Diyelim ki senin kardeşin benim kardeşimi vurdu, sakat kaldı kardeşim.
Ben senin kardeşinin 40 yıl yatmasını isterim, kardeşini de haksız görürüm (acımasızca, sakat kalacağını bile bile vurdu, haksız yere vurdu vs...).
Sen kardeşinin beraatini istersin, hiç yatmasın dersin, haklı görürsün kardeşini (çok kızdırdı, tehdit ediyordu zaten sürekli, sataşıyordu, kız kardeşine laf attı demiş mahalleli vs...).
Hakim ise 7 yıla hükmeder.
Ne sen memnun olursun karardan ne ben.
Sen de değer görmediğini düşünürsün ben de... Ama işin aslı öyle değildir.
Bu sitede isme bakarak müdahalede bulunulmaz. Olaylara bakılır ve olabildiğince adaletli olunmaya çalışılır.

haltie

haltie

Üye
"İnsan kaybetmemek" hususuna ayrıca ve özellikle değer veren birisiyim. Aksine hep kazanmaya çalışırım kişileri. Diğer admin arkadaşlarım da böyledir.

Bir sorun çıktığı zaman, (forumda demiyorum sadece her yerde, hatta dava açıldı diyelim, adliyede olalım) 2 taraf vardır ve istisnai durumlar haricinde bu iki taraf da kendisini haklı görür. Diyelim ki senin kardeşin benim kardeşimi vurdu, sakat kaldı kardeşim.
Ben senin kardeşinin 40 yıl yatmasını isterim, kardeşini de haksız görürüm (acımasızca, sakat kalacağını bile bile vurdu, haksız yere vurdu vs...).
Sen kardeşinin beraatini istersin, hiç yatmasın dersin, haklı görürsün kardeşini (çok kızdırdı, tehdit ediyordu zaten sürekli, sataşıyordu, kız kardeşine laf attı demiş mahalleli vs...).
Hakim ise 7 yıla hükmeder.
Ne sen memnun olursun karardan ne ben.
Sen de değer görmediğini düşünürsün ben de... Ama işin aslı öyle değildir.
Bu sitede isme bakarak müdahalede bulunulmaz. Olaylara bakılır ve olabildiğince adaletli olunmaya çalışılır.

benim biryerde dediğimde bu ayrım yapmak zarar verir herkese.adil ve tarafsız olmak lazım.birini örnek göstermedim ata.ben bu forumu sahiplenen biriyim.burda şu anlamda burda zaman geçirim paylaşım yaparım arkadaşlarımla konuşurum bilgi alış-verişinde bulunurum.o yüzden değerli yani.herkes burası için fedakarlık sarfediyor zaman veriyor sen uykusuz kalıyorsun mesela hafta içleri.neyse çok uzadı :) genel anlamda maxicep süper zaten.bunu herzaman heryerde söylüyoruz.eleştiri iyidir pürüzlerinde giderilmesi için.herkes iyi derse orada sorun yok mudur zaten dimi dimi:)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Bir üye ile sorunun varsa şikâyet et.
Sorunun çözülmez ise bireysel olarak adminlerle temasa geç.
Bir moderatörle sorunun varsa adminlere bildir bunu bireysel olarak.
Bir adminle sorunun varsa Negative'ye bildir.
Negative ile sorunun varsa ya Sulh Hukuk Mahkemesinde ya da Fikri Sınai Haklar Mahkemesi'nde MaxiCep aleyhine dava aç ya da TK'ya bildir. (
www .tk.gov.tr)
Mahkeme kararı ile sorunun varsa Yargıtay'a git.
Yargıtay'ın kararını beğenmezsen karar düzeltme istemiyle dilekçe var ilgili hukuk dairesine.
Yine tatmin olmazsan Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne git.
O da tatmin etmezse dua et, Allah'ından bulsun de :D
Bu yolları tüket, adaleti bulamazsan yine konuşuruz :)

haltie

haltie

Üye
onları biliyorum ben seni sana bile şikayet ettim :) sadece kendimi anlatta yollarım engellendiğini hissettim o yüzden daraldım açıklama isteği duydum.

güven abi nerdesiiiiin ata tek yakaladı :d:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:ehe:ehe:ehe:ehe her derdin çaresi var Halit...

Üst Alt