Günaydın.
achambo Üye FatoŞ' Alıntı: Ve aleykümü selamm Hamd olsun kardeşlik sen * Genişletmek için tıkla ... çok şükür abla yuvarlanp gidiyoz
FatoŞ' Alıntı: Ve aleykümü selamm Hamd olsun kardeşlik sen * Genişletmek için tıkla ... çok şükür abla yuvarlanp gidiyoz
achambo Üye bilgisayardayım az ders çalışıyom işte bir de dolaşıyom akrabaları fln. - - - Eklendi - - - abla kadın bölümünde tek sen mi varsın
bilgisayardayım az ders çalışıyom işte bir de dolaşıyom akrabaları fln. - - - Eklendi - - - abla kadın bölümünde tek sen mi varsın
FatoŞ Üye achambo' Alıntı: sen ne yapıyosun Genişletmek için tıkla ... ne yapayım kardeşlik İşler Bitti oturayım dedim pc başına..
achambo' Alıntı: sen ne yapıyosun Genişletmek için tıkla ... ne yapayım kardeşlik İşler Bitti oturayım dedim pc başına..
achambo Üye Adilx05' Alıntı: Ben Arada Bakıyorumda Eski Muhabbetler Dönmüyor Yahu Gececilerde Keza Oda Bozuldu Genişletmek için tıkla ... öyle ne yazıkki mesaj kasan yeri oldu gececiler çoğu kişi de soğudu zaten bazı kişiler yüzünden ben de dahil - - - Eklendi - - - FatoŞ' Alıntı: ne yapayım kardeşlik İşler Bitti oturayım dedim pc başına.. Genişletmek için tıkla ... ben de bağdayım şimdi işlerin kolay gelsin
Adilx05' Alıntı: Ben Arada Bakıyorumda Eski Muhabbetler Dönmüyor Yahu Gececilerde Keza Oda Bozuldu Genişletmek için tıkla ... öyle ne yazıkki mesaj kasan yeri oldu gececiler çoğu kişi de soğudu zaten bazı kişiler yüzünden ben de dahil - - - Eklendi - - - FatoŞ' Alıntı: ne yapayım kardeşlik İşler Bitti oturayım dedim pc başına.. Genişletmek için tıkla ... ben de bağdayım şimdi işlerin kolay gelsin
Invoke Üye achambo' Alıntı: gelirseniz aktifleşir Genişletmek için tıkla ... Geldim - - - Eklendi - - - Acoun16' Alıntı: Selamun Aleykum Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam. - - - Eklendi - - - Herkeser* yatıyor herhalde
achambo' Alıntı: gelirseniz aktifleşir Genişletmek için tıkla ... Geldim - - - Eklendi - - - Acoun16' Alıntı: Selamun Aleykum Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam. - - - Eklendi - - - Herkeser* yatıyor herhalde