Gönüldaşların Mekanı..

Sponsorlu Bağlantılar

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Sensin lan mavracı :D bizde yalan yok :ehe

EroL

EroL

Emekli Yönetici

bak şu tarz birşey adam clioyla yapıyor 840 kiloluk araba sen bmw'yle alasını yaparsın :D özellikle 1. dakikadan sonra izle :aha:

Emniyet şeridini ihlal etmek hırsızlıktan farksızdır. Bu videoyu çeken arkadaşın özgüveni yerinde belli ama makas dediğin olayda sadece kendin değil, başkalarını da tehlikeye attığını unutmaman gerek. Benim BMW'm yok, doktorun dediği gib mavra yaptık biraz Sait abiyle. Ben Şahin'in içinde büyüdüm desem yeridir. Şahin'i olan bir başka arkadaşımın geçirmiş olduğu kaza dolayısıyla yüzünün yarısını kaybetmesi ve hafızada hala sorun yaşıyor olması, bu tür maceralardan uzak kalınması gerektiğini acı bir şekilde gösterdi bana.

Bir de motor kazam var, kaldırıma çarpıp 2 metre yukarıdaki tavana çarptım sonra bir de kaldırıma düşüşüm çarptı bana :ehe onun izini hala yüzünde yara olarak taşırım, her gün yüzümü yıkadığımda aynada görürüm onu, rahat dur der bana :D işin özü yapmayın etmeyin :D tehlikeye girmeyin :D

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy ve Mad EagLe
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
bende motor kazası yaptın 2 kere bi kere ben yayayken arkadan çarptı bi kerede arkadaşımın arkasındayken arkadaş öndeki adamdan yol istedi motorun kornası çalışmayınca arkadaş eliyle işaret etti adamda bunu el hareketi olarak algıladı sonuç olarak sollarken direksiyonu kırdı ve biz düştük sonra adamı dövdük motoruda kornasına kadar tamir ettirdik adama yanlış anlamayın kavga yanlısı değilim ama bilerek çarptı :ehe

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Motor çok tehlikeli Halis. Kaporta resmen sensin. Çarptığında ilk darbeyi sen alıyorsun. Ben kaza yaptığım günden beri motora binemiyorum. Derler ya hayat film şeridi gibi gözlerimin önünden geçti diye, aynen o olayı yaşadım. Havadayken, yani uçarken :D bitti dedim, bu kadarmış dedim. O saniye bile süremeyecek zaman içerisinde neler neler geçti aklımdam. Şansım biraz yağver gitti ki duvar yerine kapanmış bir dükkanın kepenklerine çarptım. O yaylandı beni geri yola attı :ehe kafam zaten bir milyon, kaşımdan kan çeşme gibi akıyor :D ne geceydi yaa :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
bilmemmi ben altında kalmıştım kalkamadım bir arkadaşımda resmini gösterdi motor kazası geçirmiş ama suratı görmen lazım kezzap atılmış gibi ama şuan hiç bir iz yok o suratı ve şuanki halini görsen estetikmi olmuş dersin o derece iyileşmiş şükürki iyileşmiş motor harbiden sakat dediğin gibi kaporta çamurluk ne varsa sensin boşa demiyorlar şeytan icadı diye :ehe

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
EroL abi

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Çay :D Şarap aktı bu gece Halis, 2 ayrı marka şarap bile yan yana gelince bünyede kavga eder. Bunun yanına çay eklersen 3. dünya savaşına hazır ol :ehe

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Çay :D Şarap aktı bu gece Halis, 2 ayrı marka şarap bile yan yana gelince bünyede kavga eder. Bunun yanına çay eklersen 3. dünya savaşına hazır ol :ehe
al sana 25 yılın patlaması şarap sevmiyorum ben ya yaşımdan büyük olursa anca o da cüzdanımdan büyük oluyor :ehe

EroL

EroL

Emekli Yönetici
"Biricik" markasını ara bul, tadına bak, tekrardan görüşlerini bildir :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
"Biricik" markasını ara bul, tadına bak, tekrardan görüşlerini bildir :D

ben zaten alkolün tadını sevmiyorum ama içmeyi seviyorum :ehe mesela rakının 2. kadehinden sonrasını hiç birşeye değişmem bir de malibunun tadını seviyorum sütle karıştırıp içine etinin ince çikolataları var ya ondan atıyorum missss :D

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Sana duman koklatmak lazım o zaman Halis :ehe

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Ekonomik içicisin :D yerinde olmak isterdim. Vücut bir süre sonra tolore etmeye başlıyor, doz artıyor, cebinden fazla para çıkıyor, temin için gereken tehlike de ayrı bir dert...

Muhabbet için teşekkür ederim, yarın görüşmek üzere, misafir olarak yazılanları izleyenlere de iyi geceler diliyorum ;) uzaktan olmaz gelin aramıza katılın...
:bye2:http://www.youtube.com/watch?v=WQ4VBHgJFng&feature=youtu.be

doctorrr

doctorrr

Üye
Günaydın :çay:

- - - Eklendi - - -

Gece gene toplanmış gözyaşı çetesi :kro2:

doctorrr

doctorrr

Üye
:P: O değil de baba zor günler geçiriyo :züü:

Legendary.

Legendary.

Üye
Günaydın :ehe

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Gunaydin :)

HTC One X ile forumrunner kullanılarak gönderildi.

Üst Alt