Sensin lan mavracıbizde yalan yok
![]()

Sensin lan mavracıbizde yalan yok
![]()
Abanırıss Halis abi sen yeter ki ilgilen mevzuyla

bak şu tarz birşey adam clioyla yapıyor 840 kiloluk araba sen bmw'yle alasını yaparsınözellikle 1. dakikadan sonra izle
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
onun izini hala yüzünde yara olarak taşırım, her gün yüzümü yıkadığımda aynada görürüm onu, rahat dur der bana
işin özü yapmayın etmeyin
tehlikeye girmeyin 

bitti dedim, bu kadarmış dedim. O saniye bile süremeyecek zaman içerisinde neler neler geçti aklımdam. Şansım biraz yağver gitti ki duvar yerine kapanmış bir dükkanın kepenklerine çarptım. O yaylandı beni geri yola attı
kafam zaten bir milyon, kaşımdan kan çeşme gibi akıyor
ne geceydi yaa 

al sana 25 yılın patlaması şarap sevmiyorum ben ya yaşımdan büyük olursa anca o da cüzdanımdan büyük oluyorÇayŞarap aktı bu gece Halis, 2 ayrı marka şarap bile yan yana gelince bünyede kavga eder. Bunun yanına çay eklersen 3. dünya savaşına hazır ol
![]()

"Biricik" markasını ara bul, tadına bak, tekrardan görüşlerini bildir![]()
mesela rakının 2. kadehinden sonrasını hiç birşeye değişmem bir de malibunun tadını seviyorum sütle karıştırıp içine etinin ince çikolataları var ya ondan atıyorum missss 
Sana duman koklatmak lazım o zaman Halis![]()

yerinde olmak isterdim. Vücut bir süre sonra tolore etmeye başlıyor, doz artıyor, cebinden fazla para çıkıyor, temin için gereken tehlike de ayrı bir dert...
http://www.youtube.com/watch?v=WQ4VBHgJFng&feature=youtu.beGünaydın
- - - Eklendi - - -
Gece gene toplanmış gözyaşı çetesi![]()