öğledden sonra oldu:D bana günaydın :D
nokia_belle Üye Pondusss' Alıntı: bana günaydın Genişletmek için tıkla ... Gece geç yattın heralde ondan olsa gerek
Amaru Shady Üye nokia_belle' Alıntı: Gece geç yattın heralde ondan olsa gerek Genişletmek için tıkla ... 4. Bugün erken yattım - - - Eklendi - - - nokia_belle' Alıntı: Gece geç yattın heralde ondan olsa gerek Genişletmek için tıkla ... 4. Bugün erken yattım
nokia_belle' Alıntı: Gece geç yattın heralde ondan olsa gerek Genişletmek için tıkla ... 4. Bugün erken yattım - - - Eklendi - - - nokia_belle' Alıntı: Gece geç yattın heralde ondan olsa gerek Genişletmek için tıkla ... 4. Bugün erken yattım
nokia_belle Üye Pondusss' Alıntı: 4. Bugün erken yattım Genişletmek için tıkla ... bende bu aralar 5te uyusamda 8 de ayaktayım
Pondusss' Alıntı: 4. Bugün erken yattım Genişletmek için tıkla ... bende bu aralar 5te uyusamda 8 de ayaktayım
man20 Üye pelın_' Alıntı: Negùzel uyumuşum ya ama bir okadarda acıkmişım Genişletmek için tıkla ... biraz dışarı çıkiyim dedim çıktım geldim aşırı derecede susadım. ölüyorum... yok yok oruçluyken dışarı çıkılmaz yaa
pelın_' Alıntı: Negùzel uyumuşum ya ama bir okadarda acıkmişım Genişletmek için tıkla ... biraz dışarı çıkiyim dedim çıktım geldim aşırı derecede susadım. ölüyorum... yok yok oruçluyken dışarı çıkılmaz yaa
Amaru Shady Üye pelın_' Alıntı: Aynen şmdi bizmkiler camları silelım dyolar yok ya Genişletmek için tıkla ...