Güven ne bakıp duruyon da yaz artık:ehe
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Nadir3391' Alıntı: bu ay beni tutamaz kimse tatil olsaydı 3000 leride geçerdim.. Genişletmek için tıkla ... Tatilde iken en 1 ayda fazla 4500 mesaj yazmıştım
Nadir3391' Alıntı: bu ay beni tutamaz kimse tatil olsaydı 3000 leride geçerdim.. Genişletmek için tıkla ... Tatilde iken en 1 ayda fazla 4500 mesaj yazmıştım
Nadir Emekli Yönetici Konu Sahibi bilemiyorum o rekor zorda 3 bileri kesin geçerdim..bu ay bile zorlayacağım..
Nadir Emekli Yönetici Konu Sahibi Mehmetce38™;1951314' Alıntı: Aliye Hocam Genişletmek için tıkla ... bu arada Samsunlu bakıyor öyle..melul melul..
Mehmetce38™;1951314' Alıntı: Aliye Hocam Genişletmek için tıkla ... bu arada Samsunlu bakıyor öyle..melul melul..
Mehmet Emekli Yönetici Sağol Ali sizleride görmek güzel --------------- Ekleme --------------- Güven bakma yaz
Nadir Emekli Yönetici Konu Sahibi Samsunspor' Alıntı: of Hacı of Mehmet avatardaki direk o mu Genişletmek için tıkla ...
Mehmet Emekli Yönetici Hani çizği filmlerde birinin kafasına bişey düşünce kuşlar dönüyorya o gerçekmiş yaw
Nadir Emekli Yönetici Konu Sahibi sağolasın Nadide şükür iyiyiz..sen nasılsın? --------------- Ekleme --------------- Mehmetce38™;1951365' Alıntı: Hani çizği filmlerde birinin kafasına bişey düşünce kuşlar dönüyorya o gerçekmiş yaw Genişletmek için tıkla ... oy oy..
sağolasın Nadide şükür iyiyiz..sen nasılsın? --------------- Ekleme --------------- Mehmetce38™;1951365' Alıntı: Hani çizği filmlerde birinin kafasına bişey düşünce kuşlar dönüyorya o gerçekmiş yaw Genişletmek için tıkla ... oy oy..
Samsunspor Emekli Yönetici Nadide sağol Yeğeeenn dizi izlorum bi yandan da aklım burda , çok gülüyorum yaw eheuhe