geçtim ben ya üniversite okuyorum :)
SHS Üye SEMİH52' Alıntı: napalım okuyoz şimdilik Genişletmek için tıkla ... oku oku bişey demedik - - - Eklendi - - - TheM-CK' Alıntı: N'aber Bro'm.? Genişletmek için tıkla ... iyidir Bro'm senden naber
SEMİH52' Alıntı: napalım okuyoz şimdilik Genişletmek için tıkla ... oku oku bişey demedik - - - Eklendi - - - TheM-CK' Alıntı: N'aber Bro'm.? Genişletmek için tıkla ... iyidir Bro'm senden naber
-efşan Üye - SerkeŞ -' Alıntı: oku oku bişey demedik - - - Eklendi - - - iyidir Bro'm senden naber Genişletmek için tıkla ... İyi. Şükrolsun.
- SerkeŞ -' Alıntı: oku oku bişey demedik - - - Eklendi - - - iyidir Bro'm senden naber Genişletmek için tıkla ... İyi. Şükrolsun.
SHS Üye TheM-CK' Alıntı: İyi. Şükrolsun. Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - pelın_' Alıntı: slm yeni gelen ler Genişletmek için tıkla ... aleykumselam
TheM-CK' Alıntı: İyi. Şükrolsun. Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - pelın_' Alıntı: slm yeni gelen ler Genişletmek için tıkla ... aleykumselam
pelın_ MasteLaa' Alıntı: Ben de çok iyiyim Pelin Abla Genişletmek için tıkla ... Allah iyilik versin cnm