Gönüldaşların Mekanı..

Sponsorlu Bağlantılar

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Protesto ediyorum Hocam işverenleri .. Düşünmüyorum çalışmayı şimdilik :)

--------------- Ekleme ---------------

Mustafa kaçıncı sınıftaydın ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ne zaman düşüneceksin Güven..yaş geçiyor..

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Nadir aslına bakarsan şu sıralar beklemedeyim , kendime ait bir iş düşünüyorum . Bakalım Nasipse İnşallah yaz dönemini bekliyorum . Kamu Yönetimi mezunuyum ( 2005 ) fakat kpss olayı bitiriyor işi . silahlı güvenlik kartım da var fakat , özel sektör düşünmüyorum olur ise banka veya kamu istiyorum. çünkü burada 500 tl maaş sigorta yok , yol ücreti yok şeklinde işler mevcut . bu şekilde çalışmaktansa beklemedeyim .. Allah bugünümüzü aratmasın sağlıkdan ayrı etmesin de mecbur duruma düşersem ( Allah korusun ) ancak o şekilde çalışırım Hocam

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nadir aslına bakarsan şu sıralar beklemedeyim , kendime ait bir iş düşünüyorum . Bakalım Nasipse İnşallah yaz dönemini bekliyorum . Kamu Yönetimi mezunuyum ( 2005 ) fakat kpss olayı bitiriyor işi . silahlı güvenlik kartım da var fakat , özel sektör düşünmüyorum olur ise banka veya kamu istiyorum. çünkü burada 500 tl maaş sigorta yok , yol ücreti yok şeklinde işler mevcut . bu şekilde çalışmaktansa beklemedeyim .. Allah bugünümüzü aratmasın sağlıkdan ayrı etmesin de mecbur duruma düşersem ( Allah korusun ) ancak o şekilde çalışırım Hocam
evet Allah sağlıktan etmesin..bu kpss belası yüzünden bir sürü genç çürüyüp gidiyor..Allah sabır versin..işsizliğin ne demek olduğunu çok iyi biliyorum..Allah hakkında hayırlısı ne ise onu versin Güvenim..

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Allah Razı Olsun Nadirciğim .. gerçekten tam bir bela şu kpss , şimdi yaş 32 ben dersaneye gideceğim , yeni mezun taze bilgilere sahip arkadaşlarla bir olmam mümkün değil . ya bir dayımız olacak , ya da bir yerlere dayanacağız artık . Tekrar Sağolasın Nadirim :)

Birinci sınıfım abim..

vayyy hadi bakalım Hayırlısı Kardeşim :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Allah yardımcın olsun..kpss için de farklı kaynaklardan çalış..tek bir kaynakla yetinme..bol bol soru çöz..

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Allah yardımcın olsun..kpss için de farklı kaynaklardan çalış..tek bir kaynakla yetinme..bol bol soru çöz..

Allah razı olsun Nadir .. evet bol bol soru çözmek en iyi hazırlık biçimi :oke:

Dostlar , ben diğer bölümlere göz atacağım .. Şimdiden hepinize Hayırlı Geceler .. Allah rahatlık versin ..

Mehmeeettt sana da iyi geceler Kardeşim burda değilsen Yürektesin ..

haltie

haltie

Üye
mehmetçe38 için üç defa

OOOOOOOOOOO

OLEY

OLEY

OLEY

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Günaydın kimse yok mu ? :(

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
günaydın Enesssss , yat uyu yahu pazar pazar :)

bu arada vista için python yükle tele yoksa çalışmıyor ... ben kurdum çalıştırdım ama kullanamadım ingilizce bir de çok küçük oldu yazılar bir dene bakalım :)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Uykum yok ki abi sana da günaydın :D
Nasıl gidiyor günler :)

Abi birşey soracağım telefon sürekli sistem hatası (-1) diyor bu virüs programından dolayı mı :hmmm

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
su gibi geçiyor Valla Enes , ama keyifli ve güzel ... sen tatilsin ya şimdi zaman dursun istersin de mi :ehe:ehe

ne var virüs programı olarak kullandığın .. bir de sistem hatası diyor ama bir problem yok dimi . tamam diyorsun yine devam ediyorsun

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Norton u kullanıyorum evet abi aynen öyle tamam diyorum geçiyo ama bazı programları yükleyince açmıyor :hmmm

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
bazı programlar bel ki ek birşey ister . mesela python gibi .. ya da sensör programıdır n73 de olmadığı için açmaz .

virüs programından dolayı yapcağnı zannetmiyorum . bana da ara sıra aynısı oluyor tamam diyorum devam ediyorum . Format atınca düzeliyor sadece

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Sensor programıydı shake me adı :ehe neyse abi mehmet abi geliyor yarın :ehe

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
evet bekliyoruz heyecanla Enes

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Gerçi ziyaretçi olarak her gün geliyor ya neyse :ehe hesabını soracağım ama :nono:

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
:ehe:ehe yaa ben çok kızıyorum bu uzaklaştırma isteme işine .. sonrası daha kötü ya meraktan deliriyorsun bakıyorsun bu seferde misafir olarak

Üst Alt