Necmi abi 1,5 saat sonra ordayım :ehe
zaza Üye muz57' Alıntı: Tam Ne Kadar Bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... yarım saatlik yol uçakla ama
Xilence Kapalı Hesap ©The_Gespenst©' Alıntı: Necmi abi 1,5 saat sonra ordayım Genişletmek için tıkla ... Tamam Gel Sen , Yemekler Necmi Abiden , Buluşma Senden
©The_Gespenst©' Alıntı: Necmi abi 1,5 saat sonra ordayım Genişletmek için tıkla ... Tamam Gel Sen , Yemekler Necmi Abiden , Buluşma Senden
zaza Üye Necmati' Alıntı: Gelirken sağda giderken solda Genişletmek için tıkla ... çok açıklayıcı olmuş artık seni hemen bulurum
Necmati' Alıntı: Gelirken sağda giderken solda Genişletmek için tıkla ... çok açıklayıcı olmuş artık seni hemen bulurum
Kobra_FighterTR Üye Necmati' Alıntı: Gelirken sağda giderken solda Genişletmek için tıkla ... Uçakla ne tarafa düşüyor abi
Necmati' Alıntı: Gelirken sağda giderken solda Genişletmek için tıkla ... Uçakla ne tarafa düşüyor abi
Kral 63 Üye Necmati' Alıntı: Gelirken sağda giderken solda Genişletmek için tıkla ... kısa ve öz tarif etti
Necmati Üye Arayan benide bulur . Kendinide unutur --------------- Ekleme --------------- Istedigin tarafa .
Necmati Üye Mert Karaköy'e gitcez daha dur kendine gel --------------- Ekleme --------------- Ben gelicem simdilik kendinize iyi bakin .
Mert Karaköy'e gitcez daha dur kendine gel --------------- Ekleme --------------- Ben gelicem simdilik kendinize iyi bakin .