Sağolasın kardeşim . Nasıl gidiyor ?
_SiyabeNd_ Üye DiaBLoS™;3328466' Alıntı: Sağolasın kardeşim . Nasıl gidiyor ? Genişletmek için tıkla ... ALLAH'a Çok Şükür İyi Gidiyor Abi sen nasılsın sende ne var ne yok nasıl gidiyor ?
DiaBLoS™;3328466' Alıntı: Sağolasın kardeşim . Nasıl gidiyor ? Genişletmek için tıkla ... ALLAH'a Çok Şükür İyi Gidiyor Abi sen nasılsın sende ne var ne yok nasıl gidiyor ?
DiaBLoS Admin İdare ediyoruz be kardeşim . Bir türlü geçiriyoruz günleri . İyi olmana sevindim . Daim olsun inşallah .
İdare ediyoruz be kardeşim . Bir türlü geçiriyoruz günleri . İyi olmana sevindim . Daim olsun inşallah .
_SiyabeNd_ Üye DiaBLoS™;3328482' Alıntı: İdare ediyoruz be kardeşim . Bir türlü geçiriyoruz günleri . İyi olmana sevindim . Daim olsun inşallah . Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Sağol Abi.
DiaBLoS™;3328482' Alıntı: İdare ediyoruz be kardeşim . Bir türlü geçiriyoruz günleri . İyi olmana sevindim . Daim olsun inşallah . Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Sağol Abi.
_SiyabeNd_ Üye Adana'ya erken yaz geldi uzun kol giyinmiyor artık ama hala bazıları var ceketle geziyor
_SiyabeNd_ Üye DiaBLoS™;3328516' Alıntı: Özledim Adana mı . Ah güzel Adana m ahhhhhhhh ... Genişletmek için tıkla ... Az sabır et abi ne kalmış Adana'ya gelmene
DiaBLoS™;3328516' Alıntı: Özledim Adana mı . Ah güzel Adana m ahhhhhhhh ... Genişletmek için tıkla ... Az sabır et abi ne kalmış Adana'ya gelmene
_SiyabeNd_ Üye Necmati' Alıntı: Selam Genişletmek için tıkla ... A.s hoşgeldin Necmi --------------- Ekleme --------------- greenmile' Alıntı: selam Genişletmek için tıkla ... A.s Murat abi hoşgeldin.
Necmati' Alıntı: Selam Genişletmek için tıkla ... A.s hoşgeldin Necmi --------------- Ekleme --------------- greenmile' Alıntı: selam Genişletmek için tıkla ... A.s Murat abi hoşgeldin.
DiaBLoS Admin Hava giderek güzelleşiyor valla . Ah ulan sivil hayat , gel bir an önceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ..
zaza Üye Necmati' Alıntı: Cepten giriyom profilden mesaj atamiyom yoğunum kusura bakmayın Genişletmek için tıkla ... kolay gelsin o zaman
Necmati' Alıntı: Cepten giriyom profilden mesaj atamiyom yoğunum kusura bakmayın Genişletmek için tıkla ... kolay gelsin o zaman