Necmati
Üye
tipik Türk AilesiYarın hayatımda gireceğim en onemli sınav var ve ailemle kavga ediyorum.. Çok destek veriyorlar anlatamam
tipik Türk AilesiYarın hayatımda gireceğim en onemli sınav var ve ailemle kavga ediyorum.. Çok destek veriyorlar anlatamam
bakıcazBuket oralar pek zaza ya uygun yerler değil![]()

bırak gelsin cocuk yaaVallah zaza sana ne desem günah diyorsunonların oteli falan gördün demi sana pek uymaz
![]()

ben gidip orada içicem dedimmiVallah zaza sana ne desem günah diyorsunonların oteli falan gördün demi sana pek uymaz
![]()

kafa dinlemeye gidiyorum zina yapmaya değil burası sıktı beni zaten aşk hayatı berbat ben bunları düşünürken gözlerimin oralara gideceğini hiç sanmamYa bırak simdi içmeyi bakman yeter. Sen ordaki kızları gördün mu ? Ovv shet![]()

tamam benim için hiçbir sakıncası yok zaten kötü, hayrısız bir evlattım onlara göre şimdi ise bu lakabımın hakkını verelim dimiBeraber gidek mi zazaseni kotu yola sokacam
![]()

deli ya.Beraber gidek mi zazaseni kotu yola sokacam
![]()

tamam gideceğim zaman seni ben götürücem bu sefer geri dönmeyecemBenide götür mert abi![]()
boşver abla zaten kötü bir evlat değilmiyim hakkını verelim bari dimideli ya.
ne alaka kötü yol felan![]()
orayada gelicem daha orayı unutmadım son durağım orası olacak ama öyle bir gelecem ki...en güzel Kötü yol İstanbul'da![]()
buraya gelen geri dönmüyormu .tamam gideceğim zaman seni ben götürücem bu sefer geri dönmeyecem

bir kere o hatayı yaptım benburaya gelen geri dönmüyormu .
nerelere geldi konu yaa![]()
bişey olmaz.hatalar doğruları bulmak içindir.doğru burda hadibir kere o hatayı yaptım ben

Banada annem hep öyle diyor zaza. Kotu alışkanlığım yok, kimseye zarar vermiyorum. Ama iste at gozluguyle bakıyorlar. Çevredeki diğer insanları görmüyorlar.
Buket ben oraya gelirsem var ya..Kizlar harbi güzeldi be
![]()

ama sen onlarla yaşamaya mahkumsun seni asla bırakmazlar bende öyle bir durum yok ortadan kaybolduğumda kim beni sorar ki ölmüş mü kalmış mı derdi varmı yokmu hiç sordularmı ben onlar için o biri için geri döndüm dönmez olaydım keşke yolda ölseydim...Banada annem hep öyle diyor zaza. Kotu alışkanlığım yok, kimseye zarar vermiyorum. Ama iste at gozluguyle bakıyorlar. Çevredeki diğer insanları görmüyorlar.
Buket ben oraya gelirsem var ya..Kizlar harbi güzeldi be
![]()
evet en büyük hatamı anladım zaten geri dönmekbişey olmaz.hatalar doğruları bulmak içindir.doğru burda hadi![]()