kızsan o zaman baya bi sarışınsındır sen :) :zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha:
buketcik Üye Revengeful' Alıntı: Profilde resimleri var Genişletmek için tıkla ... mert ev adresimide telefonumu ver hatta internette ilan edelim yaramazlıkta üstüne yok yani
Revengeful' Alıntı: Profilde resimleri var Genişletmek için tıkla ... mert ev adresimide telefonumu ver hatta internette ilan edelim yaramazlıkta üstüne yok yani
buketcik Üye greenmile' Alıntı: arkadaşlık isteğini tekrar yolla bana sap diye kabul etmemiştim ya Genişletmek için tıkla ... iyiki kabul etmemişin ohh bee
greenmile' Alıntı: arkadaşlık isteğini tekrar yolla bana sap diye kabul etmemiştim ya Genişletmek için tıkla ... iyiki kabul etmemişin ohh bee
minoo Üye Necmati' Alıntı: La erkek biliyoz kız cikti :/ Aslında bende kızım ismim Necmiye Genişletmek için tıkla ... itiraf köşesi açıldı sıra bende aslında ben de erkeğim.yok yok erkek değilim.ama bayan da değilim.
Necmati' Alıntı: La erkek biliyoz kız cikti :/ Aslında bende kızım ismim Necmiye Genişletmek için tıkla ... itiraf köşesi açıldı sıra bende aslında ben de erkeğim.yok yok erkek değilim.ama bayan da değilim.
greenmile Üye bugrayener' Alıntı: iyiki kabul etmemişin ohh bee Genişletmek için tıkla ... çok fazla sarışınlıkta iyi değil hani
bugrayener' Alıntı: iyiki kabul etmemişin ohh bee Genişletmek için tıkla ... çok fazla sarışınlıkta iyi değil hani
greenmile Üye minoo' Alıntı: itiraf köşesi açıldı sıra bende aslında ben de erkeğim.yok yok erkek değilim.ama bayan da değilim. Genişletmek için tıkla ... yalnız ikisinin arası sakat arkadaşım
minoo' Alıntı: itiraf köşesi açıldı sıra bende aslında ben de erkeğim.yok yok erkek değilim.ama bayan da değilim. Genişletmek için tıkla ... yalnız ikisinin arası sakat arkadaşım
buketcik Üye Revengeful' Alıntı: Pınar i kimse çözemedi zaten. Genişletmek için tıkla ... mert üye olan herkesi o gün çözüyor diye biliyordum.yanıldımmı yoksa
Revengeful' Alıntı: Pınar i kimse çözemedi zaten. Genişletmek için tıkla ... mert üye olan herkesi o gün çözüyor diye biliyordum.yanıldımmı yoksa
Revengeful Emekli Yönetici bugrayener' Alıntı: mert üye olan herkesi o gün çözüyor diye biliyordum.yanıldımmı yoksa Genişletmek için tıkla ... Ünlü olmusuz yahu..
bugrayener' Alıntı: mert üye olan herkesi o gün çözüyor diye biliyordum.yanıldımmı yoksa Genişletmek için tıkla ... Ünlü olmusuz yahu..