haydar amcamızın köşesindende yazılar isteriz
HeiLmasTer® Üye LG’den Bir İlk 900 milyon kişi etkilenebilir! ben yazdım bunları --------------- Ekleme --------------- Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız hareketlenin ya --------------- Ekleme --------------- Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız hareketlenin yav
LG’den Bir İlk 900 milyon kişi etkilenebilir! ben yazdım bunları --------------- Ekleme --------------- Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız hareketlenin ya --------------- Ekleme --------------- Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız hareketlenin yav
Samsun55'' Üye benim telde donmuyorda bulanık çıkıyor adamın yüzü seçilmiyor hiç bi videoda doğru düzgün
zaza Üye benimki çok güzel gösteriyor ama donuyor --------------- Ekleme --------------- ana sonyerolsson gitar çalıyor
benimki çok güzel gösteriyor ama donuyor --------------- Ekleme --------------- ana sonyerolsson gitar çalıyor
Kobra_FighterTR Üye zaza' Alıntı: benimki çok güzel gösteriyor ama donuyor --------------- Ekleme --------------- ana sonyerolsson gitar çalıyor Genişletmek için tıkla ... Dayı Yeter Bu Kadar Sana Forum Fazla Takılırsan Hastalanırsın
zaza' Alıntı: benimki çok güzel gösteriyor ama donuyor --------------- Ekleme --------------- ana sonyerolsson gitar çalıyor Genişletmek için tıkla ... Dayı Yeter Bu Kadar Sana Forum Fazla Takılırsan Hastalanırsın
zaza Üye ©The_Gespenst©' Alıntı: Dayı Yeter Bu Kadar Sana Forum Fazla Takılırsan Hastalanırsın Genişletmek için tıkla ... Zaten hastayım hakan bundan daha kötüsü ölüm olur ne güzel işte helvamı yersiniz bu arada cep numaranı özelden at bana
©The_Gespenst©' Alıntı: Dayı Yeter Bu Kadar Sana Forum Fazla Takılırsan Hastalanırsın Genişletmek için tıkla ... Zaten hastayım hakan bundan daha kötüsü ölüm olur ne güzel işte helvamı yersiniz bu arada cep numaranı özelden at bana
Kobra_FighterTR Üye zaza' Alıntı: Zaten hastayım hakan bundan daha kötüsü ölüm olur ne güzel işte helvamı yersiniz bu arada cep numaranı özelden at bana Genişletmek için tıkla ... Helva mı Neyli ? Cep Numaramı Ne Yapacanki Abi Canın Sıkıldıkça Arayıp Tehditmi Edecen
zaza' Alıntı: Zaten hastayım hakan bundan daha kötüsü ölüm olur ne güzel işte helvamı yersiniz bu arada cep numaranı özelden at bana Genişletmek için tıkla ... Helva mı Neyli ? Cep Numaramı Ne Yapacanki Abi Canın Sıkıldıkça Arayıp Tehditmi Edecen
aRdiLê Üye Hepiniz ALLAH'a Emanet Olun ArkadaşLar siteye bir daha ne zaman girerim beLLi değiL Kendinize İyi Bakın HayırLı AkşamLar (.
Hepiniz ALLAH'a Emanet Olun ArkadaşLar siteye bir daha ne zaman girerim beLLi değiL Kendinize İyi Bakın HayırLı AkşamLar (.
Samsun55'' Üye aRdiLê' Alıntı: Hepiniz ALLAH'a Emanet Olun ArkadaşLar siteye bir daha ne zaman girerim beLLi değiL Kendinize İyi Bakın HayırLı AkşamLar (. Genişletmek için tıkla ... en kısa zamanda dönmen dileklerimle güle güle
aRdiLê' Alıntı: Hepiniz ALLAH'a Emanet Olun ArkadaşLar siteye bir daha ne zaman girerim beLLi değiL Kendinize İyi Bakın HayırLı AkşamLar (. Genişletmek için tıkla ... en kısa zamanda dönmen dileklerimle güle güle