Siz buRda ne yapıyorsunuz ?
minoo Üye Nadir' Alıntı: kuzu daha masumdur.. Genişletmek için tıkla ... bence de abi ya ne kadar nankör bu çocuk ne desem beğenmiyor ama --------------- Ekleme --------------- aRdiLê' Alıntı: Siz buRda ne yapıyorsunuz ? Genişletmek için tıkla ... dans,müzik,eğlence
Nadir' Alıntı: kuzu daha masumdur.. Genişletmek için tıkla ... bence de abi ya ne kadar nankör bu çocuk ne desem beğenmiyor ama --------------- Ekleme --------------- aRdiLê' Alıntı: Siz buRda ne yapıyorsunuz ? Genişletmek için tıkla ... dans,müzik,eğlence
minoo Üye Revengeful' Alıntı: Kuzu dediğinde kendimi küçük hissediyorum Genişletmek için tıkla ... o zaman deve diyeyim,büyük hisset?
Revengeful' Alıntı: Kuzu dediğinde kendimi küçük hissediyorum Genişletmek için tıkla ... o zaman deve diyeyim,büyük hisset?
Nadir Emekli Yönetici Konu Sahibi minoo' Alıntı: o zaman deve diyeyim,büyük hisset? Genişletmek için tıkla ... öhöm öhöm.
minoo Üye Revengeful' Alıntı: Hayvan olmayan bir lakap olsa.. İlla diyeceksen aslanim de Genişletmek için tıkla ... kartalım demeyi yeğlerdim fakat beşiktaşımıza ayıp olur
Revengeful' Alıntı: Hayvan olmayan bir lakap olsa.. İlla diyeceksen aslanim de Genişletmek için tıkla ... kartalım demeyi yeğlerdim fakat beşiktaşımıza ayıp olur
minoo Üye Nadir' Alıntı: haklısın minoş.. Genişletmek için tıkla ... Avoncu boncuk --------------- Ekleme --------------- Revengeful' Alıntı: Bozaci.. Genişletmek için tıkla ... hiç de
Nadir' Alıntı: haklısın minoş.. Genişletmek için tıkla ... Avoncu boncuk --------------- Ekleme --------------- Revengeful' Alıntı: Bozaci.. Genişletmek için tıkla ... hiç de
minoo Üye Nadir' Alıntı: dur biraz Genişletmek için tıkla ... yeter bu kadar demiştim ama abi kaşınıyor resmen bu
Nadir' Alıntı: dur biraz Genişletmek için tıkla ... yeter bu kadar demiştim ama abi kaşınıyor resmen bu