Pınar senin yazını görmeden yazdım xD pişti olduk :kıskıs:
minoo Üye Revengeful' Alıntı: Pınar senin yazını görmeden yazdım xD Genişletmek için tıkla ... pişti olduk
OğuzcanAbi Üye Revengeful' Alıntı: Hayır bir tek senin sonunu dusunuyorum Genişletmek için tıkla ... ben girersem bu çukura senide yanıma alırım --------------- Ekleme --------------- halil09' Alıntı: nörüyonuz Genişletmek için tıkla ... börüyoz --------------- Ekleme --------------- ya mekan acayib şenlendi
Revengeful' Alıntı: Hayır bir tek senin sonunu dusunuyorum Genişletmek için tıkla ... ben girersem bu çukura senide yanıma alırım --------------- Ekleme --------------- halil09' Alıntı: nörüyonuz Genişletmek için tıkla ... börüyoz --------------- Ekleme --------------- ya mekan acayib şenlendi
OğuzcanAbi Üye minoo' Alıntı: pişti olduk Genişletmek için tıkla ... --------------- Ekleme --------------- Revengeful' Alıntı: Ağlama Genişletmek için tıkla ... çok duygulandım
minoo' Alıntı: pişti olduk Genişletmek için tıkla ... --------------- Ekleme --------------- Revengeful' Alıntı: Ağlama Genişletmek için tıkla ... çok duygulandım
OğuzcanAbi Üye hadi konuyu deiştirelim --------------- Ekleme --------------- En Güzel Profil Müziği Hangi Arkadaşımızın? oyunuzu kime werdiniz
hadi konuyu deiştirelim --------------- Ekleme --------------- En Güzel Profil Müziği Hangi Arkadaşımızın? oyunuzu kime werdiniz
Nadir Emekli Yönetici Konu Sahibi neyse arkadaşlar benim misafirlerim var.çok giremem.geceye görüşürüz.
Burak Üye halil naber ya gözükmüyon ne zamandır --------------- Ekleme --------------- en ezun profil müziği bende sanırım
halil naber ya gözükmüyon ne zamandır --------------- Ekleme --------------- en ezun profil müziği bende sanırım
OğuzcanAbi Üye yine ben geldim --------------- Ekleme --------------- nerdesiniz gönüldaşlar hadi biraz kasalım --------------- Ekleme --------------- kimse yok bende diğer bölümlerdeyim --------------- Ekleme --------------- selam kim war bakalım
yine ben geldim --------------- Ekleme --------------- nerdesiniz gönüldaşlar hadi biraz kasalım --------------- Ekleme --------------- kimse yok bende diğer bölümlerdeyim --------------- Ekleme --------------- selam kim war bakalım
OğuzcanAbi Üye Revengeful' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... noldu mert sözüm sanada geçerli gir biyorum yap hepsine teşekkür et
Revengeful' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... noldu mert sözüm sanada geçerli gir biyorum yap hepsine teşekkür et
Revengeful Emekli Yönetici Konularda teşekkür etmemizi isteyen kişiye inadına teşekkür etmem... Yanlış anlama tabi, senle alakası yok..
Konularda teşekkür etmemizi isteyen kişiye inadına teşekkür etmem... Yanlış anlama tabi, senle alakası yok..