Sağol ÖZ Bacım sen nasılsınkahvaltı yapıcam ama ne yapalım kara kara düşünüyorum
bekarlık sultanlık diyen halt yemiş
![]()

qdiyoz abi yaw kuzenler qelck dha yatamamYumurta yemekten gıdaklamaya başlıcam artık
Sen yat bacım nöbet bende![]()

gelecemde Erol işler ters gidiyor ağustosta gelicez galibaYeni nesil işte abi ana babasız tatile gidiyo diye seviniyo
Abi sen gelecektin bu taraflara gelsende bi 1-2 saat görüşsek bi çay içsek birlikte

kıskanmaa kıskanmaaYeni nesil işte abi ana babasız tatile gidiyo diye seviniyo![]()

kiyamam yaa tavsiye ederdik bi$iyler ama yumurtayi goturmu$sun artik yapicak bi$ey yokSağol ÖZ Bacım sen nasılsınkahvaltı yapıcam ama ne yapalım kara kara düşünüyorum
bekarlık sultanlık diyen halt yemiş
![]()

Yumurta yemekten gıdaklamaya başlıcam artık
Sen yat bacım nöbet bende![]()

allah sizi ne yapmasin delii yaa bu kiz.... ben sana anne babalik yaparim nasilolsa ordan girersin msn yada maxiyebütün maxi duydu sen hala duymadın mı
Tatilee
hem de anne yok baba yok 6kuzen![]()

ohhh ne guzel valla herkes tatil modundaVay vay vay iyi iyi ne kadan ne kadan güzel iyi yapmışınız
Bende mersine gidicem
--------------- Ekleme ---------------
gelecemde Erol işler ters gidiyor ağustosta gelicez galiba![]()

kiyamam yaa tavsiye ederdik bi$iyler ama yumurtayi goturmu$sun artik yapicak bi$ey yok
allah sizi ne yapmasin delii yaa bu kiz.... ben sana anne babalik yaparim nasilolsa ordan girersin msn yada maxiye
ohhh ne guzel valla herkes tatil modunda
yan huri$ kendùneee