Tuba.Erva
Üye
tarih calısmam lazım dahatakılıp düşseydin.
yarın deneme de var..normalde ortaasyadan baslanır biz inkilaplardan grdk osmanlı derken sımdı ortaasyaya geldık
tarih calısmam lazım dahatakılıp düşseydin.
yarın deneme de var..normalde ortaasyadan baslanır biz inkilaplardan grdk osmanlı derken sımdı ortaasyaya geldık
evet kpss gece calısabılıyorum ya 12yı gecınce psıkolojık olarak..sımdı ancak test çözüyorum gece yarısı vıdeo falan derken pekişiyorkpss çalışıyorsun galiba.ne duruyon hemen başla.

amin saolAllah zihin açıklığı versin Tubacığım.

saol kardesımBaşarılar abla![]()

össden daha sempatık gelıyo bananefret ediyorum şu kpss den.
kpssnın cogu tarıh agırlıklı tarihi sevıyorum,ben sayısalcıyım matematıgı de halledıyorum..cografyadan nefret edıyorum o yuzden kpss cok işkence deıl bana göre..hem daha yasım genc calısırmyok yaw o zaman daha istekle çalışırdık.belli bir yaştan sonra hiç çekilmiyor.![]()

okadar kişi bir sekılde elenecek, ama cok iyi anlıyorum neden yurtdısında okumaya gıdıyor herkes dıye..bir yerde okumustum yurtdısında ilkokul lise ücretsız..sınav yok liseye gelınce hangı bölümde yetenegın varsa ona göre senı yönlendırıyorlar o alanda okuyorsun..Türkiyede yeterkı ünv olsun aman iş olsun dıye en adı duyulmamıs sacma sapan üniversıtelere giden varÇok kişiyi uğraştırıyor yawBizim bir tanıdıkta okudu kaldı öyle
![]()
ben daha küçük biliyodumotuzlu yaşları devirdik.![]()

sen bebeksen ben prematürehe bebeyim daha.![]()

iyi geceleriyi geceler kardeşlerim naptınız
azcık yuvarlanın ya![]()

iyi geceler kardeşlerim naptınız
azcık yuvarlanın ya![]()